Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   stie cineva a cui a fost acest Subaru ??? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5959-stie-subaru.html)

ffocus 15-06-05 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
viteza dupa cum v-ati dat si voi seama era FOARTE MARE, cauza accidentului nici soferul NU O STIE EXACT....... tot ce mi-a zis e ca nu isi poate da seama ce s-a intamplat! :?

a adormit la volan?

alexutzu 15-06-05 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
viteza dupa cum v-ati dat si voi seama era FOARTE MARE, cauza accidentului nici soferul NU O STIE EXACT....... tot ce mi-a zis e ca nu isi poate da seama ce s-a intamplat! :?

a adormit la volan?

asta l-am intrebat si eu, iar el a zis ca EFECTIV NU ISI DA SEAMA CE S-A INTAMPLAT

orlando 15-06-05 19:49

din cauza unui shok iti potzi pierde conshtiintza si paote s-a sters din minte acea fractiune de secunda...
in orice caz cred ca adormise la volan ptr ca altfel nu intra in pom sau in ce a intrat...
si cum zicea cineva anterior ma nene daca nu va tzine nu mai bagatzi picioru in mashini ca muritzi....nu fac eu pe lupul moralist dar majoritatea au mashini bune dar indemanarea necesara...
nici eu nu spun cu rautate...!

alexutzu 15-06-05 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
din cauza unui shok iti potzi pierde conshtiintza si paote s-a sters din minte acea fractiune de secunda...!

soc..... nu prea cred, oricum cea mai valabila intr-adevar este adormitul la volan, ideea este ca el PURTA CENTURA DE SIGURANTA si nu a avut nici macar o zgarietura sau vanataie, deci omul a avut o caruta de noroc in spate.

alexutzu 15-06-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
si cum zicea cineva anterior ma nene daca nu va tzine nu mai bagatzi picioru in mashini ca muritzi....nu fac eu pe lupul moralist dar majoritatea au mashini bune dar indemanarea necesara...
nici eu nu spun cu rautate...!

ce spui tu aici si ce a spus acel cineva mai devreme mi se pare o foarte mare prostie. ti se poate intampla indiferent daca te tine sau nu, nu ai de unde sa sti ce pata de nisip, sau mai stiu eu ce, se afla pe carosabil. sunt oameni care au ani grei de experienta si patesc accidente mult mai grave si mult mai stupide.

Soichiro 16-06-05 09:40

Ma indoiesc ca acest Subaru a fost facut praf din cauza unei granule de nisip pe cand proprietarul mergea cu 30km/h in curbe. In general, cine isi cumpara o asemenea masina, nu o iarta mai deloc. E normal, tocmai de aceea si-a cumparat-o. Lipsa experientei isi spune de multe ori cuvantul, iar soferii cu adevarat expeimentati nu prea sunt implicati in asemenea accidente decat foarte rar. Cele 5 daune totale de care vorbeam s-au intamplat toate pe fondul unei experiente insuficiente pentru a conduce o asemenea masina. Nu stiu daca ai condus sau macar ai fost pasager intr-un STI, insa iti spun eu, masina asta e mai \"brutala\" decat oricare alta chiar mai puternica decat ea. Si e si destul de imprevizibila.

ffocus 16-06-05 09:52

eu as departaja cumva obtinerea permisului cat B in functie de cp

adica pe clase, cu o crestere a dificultatii probelor (>100 / 101-130 / 131-170...and so on

the_mav 16-06-05 11:00

Quote:

adica pe clase, cu o crestere a dificultatii probelor
shi mie mi-a trecut prin cap ideea... dar:
1. iti dai seama cat vei plati scoala pt ...sa zice...ex... B5...grupa 500-800 cai ?
2. cum ar fi sa faci scoala pe un sti ? :lol: :lol: :lol: :P :wink: sau poate pe un maybach sau rolls phantom? :wink: :P :P :wink:

pe langa circulati e& stuff. ar fi posibil sa predea si \"drifting classes\"... \"getaway lessons\" etc, etc ? :wink: :wink: :wink: :P :shock: :lol: :lol: :lol:

alexutzu 16-06-05 17:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"

adica pe clase, cu o crestere a dificultatii probelor (>100 / 101-130 / 131-170...and so on

s-ar imbogatii capatanele de creta daca s-ar face asa ceva :x

georgeb 16-06-05 17:21

nokia NRZi :) misto gumele

florin_cars 17-06-05 01:44

BTW in Germania este o scoala de soferi unde se conduce pe un Ferrari, nu mai stiu ce model, dar iti arata cum sa ii dai talpa in deplina sigurantza :oops: (cica) cu instructorul langa tine, dar e scumpa rau :twisted:

totusi ce se mai poate folosi din STI asta in valoare de peste 4500E?? ca sa castige ceva si noul proprietar, ca actele nu prea ajuta, adica sa repari masina nu merita, iar sa recarosezi nu stiu la fel dk merita ca te omoara vama, ce castigi :?: :!:

EvLSant0S 17-06-05 01:53

si totusi, al cui e ?

tox 17-06-05 02:37

pt o masina de 265 de cai si 343 de Nm ... iti trebuie ceva experienta. eu am 5 ani de permis pe masina de 150 de cai si nu de multe ori am avut in poponetz morcovu cu tot cu iepure si familia de vanatori intr-o curba foarte stransa si strada f ingusta cu 80 la ora in conditiile in care masina avea amortizoare sport si gume 225 shi vreau sa zic ca mi-a trecut tot filmu vietzii prin fatza... iar fugile de garda mi s-au parut floare la ureche. Un om responsabil cu o asemenea masina petrece ceva timp cunoscand capacitatile ei. Cel mai bun test e sa te urci mort de beat si sa vezi daca poti s-o parchezi la milimetru. Iar, o masina de genu asta, sau si oricare alta, cam la aceeasi putere, nu are ce cauta pe mana unui incepator care abia a terminat liceul de 1 an 2.

shadowro 17-06-05 07:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
pt o masina de 265 de cai si 343 de Nm ... iti trebuie ceva experienta. eu am 5 ani de permis pe masina de 150 de cai si nu de multe ori am avut in poponetz morcovu cu tot cu iepure si familia de vanatori intr-o curba foarte stransa si strada f ingusta cu 80 la ora in conditiile in care masina avea amortizoare sport si gume 225 shi vreau sa zic ca mi-a trecut tot filmu vietzii prin fatza... iar fugile de garda mi s-au parut floare la ureche. Un om responsabil cu o asemenea masina petrece ceva timp cunoscand capacitatile ei. Cel mai bun test e sa te urci mort de beat si sa vezi daca poti s-o parchezi la milimetru. Iar, o masina de genu asta, sau si oricare alta, cam la aceeasi putere, nu are ce cauta pe mana unui incepator care abia a terminat liceul de 1 an 2.

din pacate banu' vorbeste :wink:

alexutzu 17-06-05 08:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
.................................. Cel mai bun test e sa te urci mort de beat si sa vezi daca poti s-o parchezi la milimetru.......................

poate nu interpretez eu corect dar daca insinuai ca respectivul sofer ar fi fost mai mult sau mai putin baut
TE ASIGUR CA TE INSELI

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning