![]() |
55% dintre noi cred ca e kitch... 8) cred acum ca ar trebui sa il convingem si pe proprietar :D
|
Buna poza aia mai mare .... m-am uitat si eu mai atent si am ramas :shock:
Uitati-va la chestiile alea de pe capota, in partea dreapta se vede o sarma sau ceva, la una dintre ele se vede foarte clar. Asa, 2, pleoapele alea .... sincer, oare sunt cumparate sau facute in Romania, ma uit la ele, arata bine, dar nu cred ca poate sa mearga noaptea cu ele, cel putin faza lunga chiar ma indoiesc ca merge, ca nu este blocata de pleoape, iar cu faza scurta, cred ca bate la 3 metri. Oricum ma uit mai atent la masina si cred ca e foarte urata vopseaua, cea de pe spate, eu cred ca daca era toata albastra arata mai bine. (Poate ar putea sa editeze cineva care se pricepe imaginea, sa aiba masina o singura culoare sa ne dam si dupa aceea cu parerea) |
naspa aiurea cam nasol...urata cu spume si cu draci. mhahahaahah
|
cu riscul de a imi pune in cap jumatate de forum....
chiar imi place masina aia mult de tot..... nu zic ca e facuta cu bun gust dar imi place mult de tot. oricum in realitate este multmai frumoasa ca in poze. proprietarul sta pe la piata Domenii, mai exact pe strada Virgil Plesoianu........... e AVION .... inauntru are si DVD, scaune sport si alte dracii. oricum, cred ca s-a cam facut pe ei de bani aiurea, da cand te dau $$ afara din casa io zic ca merita. |
save willy the wale ... e balena ... da e naspa .. so plz mtv save willy the wale
|
bine a zis cineva mai sus\"saracul audi\" cu ce o fi gresit saracu sa ajunga in halul asta!!!! nu este masina care sa se preteze pentru un astfel de tuning!! daca vroia nebunii dinastea de ce nu s-o fi bagat la un 350z sau vreo celica ceva!! audi nu merge de asha ceva a stricat frumesete de cabrio!! jantele is prea mici si model prea comun!!
|
Re:
Quote:
acum stateam si ma gandeam...poate proprietarul a incercat sa evadeze din monotonie...adik grila normala de audi (A8) o vezi peste tot...asta e mai speciala..paintjobul nu face altceva decat sa scoata masina in evidenta...culorile vii (deschise) sar in ochi mai repede decat cele \"moarte\" .... pt o analiza cat mai buna a masinii tre sa incerca s`o privim si prin ochii posesorului (in cazul nostru .. nu il cunoastem...presupunem ) .... si dupa cum au zis multzi in realitate ramai :shock: :shock: cand o vezi.. :) been there .. done that :D |
hmm... e strange tare... nu-mi place masca fata cu aspect de calorifer de fonta, nici pleoapele alea...
imi place spoilerul pe spate ( 10 x ) si eleronul... e un cam putin totusi, mai ales pentru investitia facuta... |
Si eu am vazut ...\"chestia\" in realitate si am stat multe minute ca sa o admir.. nu ma intereseaza ce zice lumea. Mie imi place la nebunie. Am stat o saptamana doar ca sa mai caut poze cu ea
|
....parerea mea ...cine nu a vazut masina personal ...sa nu mai arunce cu vorbea aiurea ...gusturile nu se discuta ...eu am stat 15 minute langa ea si nu m-am saturat!!....a vorbit cineva cu proprietarul......
...omul nu se pricepe la tuning dar a vrut o masina unica ....a dat doar banu ....a zis k i-au pus aia de la c&c ceva la motor si au dus-o la nu stiu cati cai ....era under construction cand am vb eu cu el la o cursa \"il=\" in B culoarea ei initiala era bej! si pe atunci nu era preparata decat la motor!! si a zis k nu se va opri acolo ....si a rezultat asta ==>> E RUPTA DIN NFS!!.... ...in poze arata diferit ...rau !!.....sa stati voi langa ea si apoi sa va aud k mai spuneti k e o \"voma\" ...in FINAL ...traiasca spritul de turma !!...mentalitatea romanului ...daca unu a zis k e naspa ....toata lumea dupa el!! |
bine zis alex, traiasca turma ;)
e super , am vazut-o live , arata pizdex rau masina ;) pe cuvant vedeti-o live si dupa aia comentati ... |
care ma primeste :D la el?sa o vad? :)
|
eu nu am spiritul de turma in sange , mie nu-mi place pentru ca e pe gustul omului nu pe gustul meu, nu fiindca au zis unii si altii ca nu e frumoasa.
este exagerata masca pe fatza, nu zic ca nu e impresionanta, doar ca nu e pe gustul meu :wink: |
next time use your brain ? :shock: it's ugly as ... damn ... it sucks
|
Re:
Quote:
offtopic....te primesc eu ...omu a trecut azi pe la mine pe la \"munci\" :) si pt Santos ...stii cine e omu....mai tii minte cand am tras in Petrom acum vreo 5 luni la o cursa si era cu noi unu cu un audi bej care isi rupea spoilerele prin gropile din bucuresti noi ....si i-am zis sa ne arate ce are sub capota??.........ala e omu!!....si ea e masina!:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning