![]() |
Re: Superbul
ce impresii ai depre masina?ma refer la rs?
|
6 Attachment(s)
ultimele modificari la rs
|
Quote:
Impresii negative- foarte inalta ptr o masina care se vrea sportiva (de asta i-am si comandat un kit de suspensie Eibach)si de aici si o stabilitate mai slabutza,nu prea are sunet sportiv chiar daca Skoda asa afirma,lipsa comenzilor pe volan care nu exista ca si optiune pe rs, Cam atat deocamdata in rest ce sa zic sper ca am facut o alegere buna ptr k initial am vrut sa iau diesel dar am inteles ca are o gramada de probleme din cauza filtrului de particule si am renuntat.Per total masina este ok si nu cred ca de banii astia puteam sa imi iau o alta masina NOUA cu atatea pe ea |
cat teau ajuns arcurile eibach si de unde leai comandat si in cat timp vin.pls.multumesc
|
Quote:
|
.................tare......................
|
de curiozitate,kit aidat pe grile,asta de la skodatuning are niste scoruri de te doare kapu.
|
superb-ul trebuie coborat macar un pic,arata urat de tot buza aia din bot asa de distantata de asfalt
|
Nu cumva e RS-ul prezentat saptamana trecuta la Tuning Show in sectiunea Workshop?
|
aia de la Tuningshow nu este Rs.
|
Spune-mi si mie te rog cum a fost prinsa pe fata emblema de rs pe grila originala? A fost lipita sau prinsa cu altceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci frumos. Inseamna ca poxipol-ul e solutia