![]() |
Re: Ce faci de revelion ??
pai merg cu gasca la bucuresti...nu chiar la cabana...si nu mai vreau sa ma m-ai intorc niciodata..cel mai indicat
|
Quote:
|
Trebuia sa mai pun o optiune.....
DE REVELION DORM AKA chitzi :)))))))))))))) |
ce sa fac de revelion.....
probabil k o sa dorm =)))) habar nu am...parka a trecut prea repede anul asta :oops: |
Ma duc la munte cu niste prieteni :)
sper sa nu ma uite cineva pe acolo :lol: |
pai ce o sa facem .. o sa continuam traditia de anu` trecu cu nishte prieteni .. si o sa dorm iar in fata wc-ului dupa 2 - 3 noapte ... ( promit anu asta sa nu mai beau asa ) ... si cred ca o sa iasa iarashi nebunie ... si cred ca o sa fiu pe la 12 noaptea pe forum ...
am ramas si singur acasa ... ai mei pleaca in alta parte ... in partea celalalta e la fel .. deci cred ca BEM :))) revenbim cu poze ;) |
Quote:
|
Quote:
|
eu o sa fiu singur acasa de revelion si o sa fie iar baeram; il fac acasa la mine cu prieteni, se lasa iar cu betie, foc de tabara pe mijlocul drumului si mult fum din cauciucuri, artificii k doar astea nu pot lipsi
|
Quote:
pfoaaa , eu nu stiu inca ce fac....o sa incerc sa i-au compul cu mine.. sa fiu si eu pe forum ;) ....pe la 12 :D |
Only God know's...
|
Quote:
/// de revelion , stau cu prietenii mei , la un restaurant frumos , cu program muzical frumos ... si pe la 4-5 sper ca chemam lautari .. :D de abia astept , sa curga litri de jb ... sarbatori fericite |
Quote:
razi a???:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning