![]() |
Albastru si galben pot fi interesante in combinatie. Depinde unde si cat este folosita o culoare.
|
oare sa gandit cat galben si cat albastru tre sa foloseasca?
sau a mers pe ideea ce e carton vopsim albastru.. restu galben :) |
Tuning
daca era galben si albastru perlat.. era ceva! dar asa cu.. culori de coltu` strazii nu iese mare lucru! Si frumos si ieftin.. mai greu :lol:
Mai este un trabant prin GE parcheaza pe bulevard! Tot ceva de genu` asta e... in caz ca nu`i ala :) |
ff
vally cel putin asta arata mai bine decat cel de pe george enescu, macar nu are puse praguri din profile \"U\"
|
L-am vazut si eu astazi dimineata pe ala de pe George Enescu. Cel mai mult m-a impresionat bara fata, care sta aplecata in jos pentru o mai buna aerodinamicitate, sa prinda aerul si sa il arunce direct pe parbriz la viteze mari.
|
Viteze mari adica 80 km/h ... asta ai vrut sa zici YBG nu? :)
cum spunea si vladutz.. am ramas uimit cand am vazut ce praguri are |
tuning
bara lasata in jos si iarba care am mai vazut-o agatata in \"praguri\" il ridica in topul kitch tuningului sucevean. Oricum are toate sansele sa il faca o dacie din obcini, am inteles ca acum e la mare, cand vine voi pune niste poze cu ea
|
Tuning
Romānul s`a nascut Poet.. nu Artist! Arta se invata :lol:
Tuningu` difera de la om la om, de la posibilitate la posibilitate, de la cultura la incultura... asa ca n`o sa vedeti niciodata nicaieri doar oameni cu bun gust. Mai trebe si cate`un kitch.. ca de altfel unde ar fi partea amuzanta? :D PS: Omuletu` cu trabantu` creca e fericit ca are ceva diferit fata de colegii de breasla. Cred ca e munca lui sau a unui vecin.. si probabil se bucura de masina lui. Fiecare priveste masina din unghiu` sau! |
Re:
Quote:
Dap.. chiar super combinatia pentru ca sunt culori` complementare! Depinde fff mult unde si cum sunt folosite.. |
trabi
Vally, ai dreptate, dar tipul cu trabantul putea gasi si alt mod de a se evidentia fata e colegii de breasla, sub atatea trabanturi facute cu mai frumos decat ala, pana si cel decapotabil din george enescu arata mai bine
|
e bun ca el se simte bine!
cred ca merge cu mana pe geam ca in reclama aia cu Rachiu aprig de Calnau |
hai ma baieti bagati si poze pe aici :)
|
Tuning..
Da chiar... ar mai trebui niste foto! prea multa vorba :) Poate pun eu zilele astea cateva.. sa vad ce \"material\" gasesc :lol:
|
as
Mah baieti nu credeti ca de mult timp nu a mai fost activitate pe acest forum, Tinand cont ca in ultimul timp au aparut ceva \"rachete\" noi ar trebui sa ne apucam de vanatoare
|
am shi eu ceva material cu nishte ``rachete`` din sv....dak vreti pot sa pun shi eu.... :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning