Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   kitch tuning in suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5947-kitch-tuning-suceava.html)

SV-05-YBG 09-08-05 13:31

Albastru si galben pot fi interesante in combinatie. Depinde unde si cat este folosita o culoare.

sv-84-ADR 14-08-05 15:53

oare sa gandit cat galben si cat albastru tre sa foloseasca?
sau a mers pe ideea ce e carton vopsim albastru.. restu galben :)

Vally 14-08-05 21:03

Tuning

daca era galben si albastru perlat.. era ceva! dar asa cu.. culori de coltu` strazii nu iese mare lucru! Si frumos si ieftin.. mai greu :lol:

Mai este un trabant prin GE parcheaza pe bulevard! Tot ceva de genu` asta e... in caz ca nu`i ala :)

Vladutzzz_sv 15-08-05 01:07

ff

vally cel putin asta arata mai bine decat cel de pe george enescu, macar nu are puse praguri din profile \"U\"

SV-05-YBG 15-08-05 07:11

L-am vazut si eu astazi dimineata pe ala de pe George Enescu. Cel mai mult m-a impresionat bara fata, care sta aplecata in jos pentru o mai buna aerodinamicitate, sa prinda aerul si sa il arunce direct pe parbriz la viteze mari.

sv-84-ADR 15-08-05 09:57

Viteze mari adica 80 km/h ... asta ai vrut sa zici YBG nu? :)
cum spunea si vladutz.. am ramas uimit cand am vazut ce praguri are

Vladutzzz_sv 15-08-05 13:48

tuning

bara lasata in jos si iarba care am mai vazut-o agatata in \"praguri\" il ridica in topul kitch tuningului sucevean. Oricum are toate sansele sa il faca o dacie din obcini, am inteles ca acum e la mare, cand vine voi pune niste poze cu ea

Vally 15-08-05 14:02

Tuning

Romānul s`a nascut Poet.. nu Artist! Arta se invata :lol:
Tuningu` difera de la om la om, de la posibilitate la posibilitate, de la cultura la incultura... asa ca n`o sa vedeti niciodata nicaieri doar oameni cu bun gust. Mai trebe si cate`un kitch.. ca de altfel unde ar fi partea amuzanta? :D

PS: Omuletu` cu trabantu` creca e fericit ca are ceva diferit fata de colegii de breasla. Cred ca e munca lui sau a unui vecin.. si probabil se bucura de masina lui. Fiecare priveste masina din unghiu` sau!

Vally 15-08-05 14:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Albastru si galben pot fi interesante in combinatie. Depinde unde si cat este folosita o culoare.

Dap.. chiar super combinatia pentru ca sunt culori` complementare! Depinde fff mult unde si cum sunt folosite..

Vladutzzz_sv 15-08-05 14:19

trabi

Vally, ai dreptate, dar tipul cu trabantul putea gasi si alt mod de a se evidentia fata e colegii de breasla, sub atatea trabanturi facute cu mai frumos decat ala, pana si cel decapotabil din george enescu arata mai bine

sv-84-ADR 16-08-05 10:01

e bun ca el se simte bine!
cred ca merge cu mana pe geam ca in reclama aia cu Rachiu aprig de Calnau

Nitr0 18-08-05 14:16

hai ma baieti bagati si poze pe aici :)

Vally 21-08-05 09:45

Tuning..

Da chiar... ar mai trebui niste foto! prea multa vorba :) Poate pun eu zilele astea cateva.. sa vad ce \"material\" gasesc :lol:

Vladutzzz_sv 28-10-05 22:34

as

Mah baieti nu credeti ca de mult timp nu a mai fost activitate pe acest forum, Tinand cont ca in ultimul timp au aparut ceva \"rachete\" noi ar trebui sa ne apucam de vanatoare

sv_alcatrazz 02-11-05 09:56

am shi eu ceva material cu nishte ``rachete`` din sv....dak vreti pot sa pun shi eu.... :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 20:42.

- Copyright 2026 4Tuning