![]() |
Re: Cele mai frumoase Renault-uri ale Romaniei...
e chiar criminala. ce mi se pare k nu se potriveste sunt scrisurile de pe usa. in rest RESPECT
|
intradevar e criminala....
e una si pe la noi prin bucuresti ffff frumoasa....am vazut'o de cateva ori :) |
5 Attachment(s)
intru si eu printre voi
|
frumos dar mi se pare prea colorat... no offense.. in principiu tot ce inseamna mai mult de 2 culori pe masina e exagerat...
asta e parerea mea, poti sa o confirmi sau sa o contrazici dar parerea mea ramane a mea :) no offense |
@sebi{
Cred ca niste distantiere de 20mm ar face o mare diferenta in aspectul masinii. ;) |
pe astfel de jante, distantierele ar fi inutile si ar da impresia ca rulezi pe tevi. :D
|
tu ai pus motorul de renault19???1.8 16v.il ai omologat?
si am mai vazut 2 conducte inainte de corpul clapeta.sa nu imi spui ca ai si nos.masina e ok da eu as da putin importanta si la compartimentul motor.as aranja putin cablaraiele alea |
Da, aceeasi intrebare legata de cele doua conducte: ce e cu ele. Mai ai un "T" pe coducta de benzina. vad ca o derivatie merge in dreapta, Unde? Ai vreun regulator de presiune, sau doar un ceas de presiune mecanic la bord. Ce cutie ai pus? In rest mie imi place mult masina ta. Sa te poarte sanatos.
Motorul nu e de Megane de 2.0l ? |
cablurile s-au aranjat intre timp,motorul e de 18 16 v,nu e omologat,nu am regulator,am N2O,daca nu faceam taxi cu ea avea alte culori,nu ma supar pt critici,va multzumesc pt aprecieri si........
|
as posta si eu dar nu stiu cum sa trimit poze. am incercat vreo 3 ore. daca imi spune cuneva postez si yo.
|
Quote:
|
da frumoase toate da asa putzine renaulturi sunt in ro?:(
|
10 Attachment(s)
O sa pun si eu cateva poze...
|
Kapa krs88 - fain rau cel gri.;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning