![]() |
Re: il3g4l......si carutzele
adevarul este ca si eu am venit de la satu mare pana la baia mare cu nsx-ul si masina merge....merge frumos!
|
Quote:
Ma refeream la faptul ca tu ziceai ca masina nu merge sau nu credeai ca e a lui ..in fine ... :) ai grija ce faci in england |
Quote:
|
moldamir, are dreptate! rapoartele in cutie sunt fff lungi. am fost cu masina si stiu cum merge...!!
|
dar destul de greu pt o cutie normala sa ai 210km/ora in viteza a3 poate una automatica.Am sa caut pe net sa vad ce gasesc.
|
parerea mea ca e cam imposibil...la mom actual il duci panan 150 hai 160 turat in zona rosie da mai mult zic ca nu!
|
Mi'au confirmat si cativa din bucuresti cu ani de experienta ...e posibil la honda nsx ca in viteza a 3-a sa aiba 210 ..,
|
Quote:
|
Salutare lume,
saptamana asta o sa incerc sa fac un filmuletz cu nsx-u la schimbat viteze, cu gtb-u 348 si cu supra. .............si o sa deschid un post cu evolutzia tunarii suprei. numa bine !!! |
Quote:
Din cate stiu eu cutia de NSX-R din `92 e cea mai lunga dintre toate si anume 176 km\h in 3, dupa sunt modelele americane de Acura NSX care duc 170 km\h in 3 ...poate gresesc, cat traiesti tot inveti. ;) |
|
nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi cu acel clip...oricum nsx si r33 mai mult ca sigur nu erau stock
|
Cine a zis ca vreau sa demonstrez ceva ...am pus si eu niste clipuri sa stie lumea despre ce masina este vorba ..nu toti care intra pe forum stiu de Honda nsx
|
deci, baieti, masina merge, nu 210 in a 3, poate in a cincea, dar adevarul este ca si stock masina chiar merge frumos!
|
eu sincer cred ca a mers cu 210 in treapta a 3 pt ca stiu ce pot si am vazut ce fac portughezii cu honda, merg masiinile alea de numa si cu a 2 trag de numa
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning