![]() |
Re: Sa vedem ce masini avem prin Slatina
:))pai de asta am si zis...k seria 5 nou sunt vreo 5-10 doar in slatina....x5-uri tot asa....a4 vreo 30...alfe-1000..etc......bine ca din masinile la care s-a referit gabi doar a4 e de luat in calcul ca e chiar frumos!!!! in rest masini stock
|
si mai nou..in slatina a aparut si Corvette C5...al lui Sergiu(el il hamaleste, proprietar e altul, nu dau nume:P) detalii in PVT:)))
|
3 Attachment(s)
si mai nou mi-a luat si eu o jucarie...un ax cu came modificat si cromat...adica partea de sus a motorului pana in chiuloasa...la soare te poti uita,dar la dansul ba....:)))))))))))
|
Matiule vrei sa iti vinzi masinutza?....am vazut-o la vanzare pe site
|
nu stiu unde ai vazut-o tu k eu am avut-o acum 2-3 saptamani....
|
Salut baietii. Ce faceti mai? Care mai e viata in resedinta de judet? Militienii tot jegosi? Vin o saptamana in slatina zilele astea si ma gandesc cu groaza la opririle pe dreapta si intrebarile de cat de tare se aude evacuarea ....... Va pup
|
milietzienii...k peste tot...;)....le zici si tu de avacuare ca atunci tzi s-a spart...
|
looolll - si mi se sparge in fiecare seara ??? imi pare bine ca mai sunt oameni in slatina interesati de tuning. am inceput si eu un mini-proiect in directia asta anul trecut insa m-am lovit de conservatorism-ul specific celor ce nu stiu ce inseamna tuning-ul.
|
sal astia din slatina:D
|
Salut
Passat B5.5 AVB, 1.9 TDI, 101+ CP |
Salut
Eu am postat deja aici: https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/77497-bora-my-baby.html Sunt nou pe forum si ma bucur sa vad ca sunt mai multi din Slatina. |
nene cum iti sta consumu la hidramata in oras ?:)
|
Pai mai pune un litru in plus la una cu manuala!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Boxici si Razvan bine ati venit;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning