![]() |
Re: Avertisment!!!
Acum invidia e mare.. dar degeaba 2-3-10 oameni nu poate desparti un club intreg ! Totul Respectul Pentru FLORICA !
PS: Stima Si Mandria Noastra No Speed Limit Romania !!! |
sa ne suga curu ala care vrea sa il distruga pe Foica
|
Jalnic ... nu mi-l puteam imagina in halul asta pe _____ ... speram k dupa moartea lui Micutzu toata lumea sa redevina la sentimente mai bune unul fatza de celalalt dar se pare k am sperat in zadar :( ... Deja incepuse si se anunta ceva frumos "Proiectul 402" asta pana sa-si bage _____ coada alaturi de amicii lui .. E pacat :( ... Oricum cine a avut ocazia sa-l cunoasca pe Florica v-a stii k tot ce se vorbeste pe la spate e o abureala de 2 lei (vechi) adik 0,002 RON ...
|
Daca asemenea discutii vor iesi, acela va fi momentul in care noi trebuie sa aratam cat de uniti suntem...din nou; va fi momentul adevarilor membrii care cred in NSL si in Florica! restul ...umplutura! (desi personal nu cred ca va fi cazul in clubul nostru)
|
... lol ...
|
ca vrei sa spui prin asta ? ca Florica colaboreaza cu politia :lol: :shock:
|
1 Attachment(s)
.............
|
nu mai postati aici !!!
unde posteaza @#$%^&* va rog nu mai postati !!! |
Sunteti de tot cacatul! Alta gluma mai buna nici ca se putea face. Probabil ca cineva ne crede foarte foarte prosti. Respect Florica! Mergem mai departe orice s-ar auzi. Papagalii nu conteaza.
|
-Userul Sebastian , Aviator , Slkamg si derivatele primului user nu au dreptul de a posta la sectiunea NSL. Eu nu i acord acest privilegiu.
-Sei a fost ( A FOST !!!!!!!!) vicepresedinte la Asociatia Sportiva No Speed Limit. -Acesta este domeniul Asociatiei Club Sportiv No Speed Limit Romania o alta structura care are in componenta alti membrii fondatori. -Fosta structura a fost dizolvata in 2006 si dupa aceea sa creeat actuala. |
Quote:
Ms mult de informatie Florica.....chiar akm 10 min am prim 2 PM de la user-ul "aviator". Unul continea ceva de genul: "tine-ma la curent cu ce se mai aude cu Proiectul 402", iar celalalt vorbe aiurea la adresa ta.......Numai bine.....si "Cu NSL-u' inainte!!!" respect Florica! |
Cu Florica pana la capat !!!
|
1 Attachment(s)
ce jeguri de 'oameni'.. incredibil ! "barbosul" ala la 35 de ani nici de 13 nu da dovada.. se vede clar ca se oftica de moare!! nu stiu de ce nu inceteaza, parca isi facea el pista (pai, la revedere).. cred omu' e sonat..
nu vroiam sa ma bag, dar nu stiu ce are in cap !:headache: :roll: |
-Ma lasa rece......caini latra pista se construieste. In scurt timp si www.402.ro va fi disponibil.
|
nu ma mira deloc...
rand pe rand,ne-a luat p toti cei cu gura mare si cohones k sa-si fak el loc sa fie singur la polul curselor legale... eu sunt sigur k lumea nu e atat d proasta...o avea el prieteni,aplaudaci,dar vedeti voi...lumea...tentean,bbm si altii kre erau laanga el au plekt usurel asa... stiti c a urmat? reactii la adresa lor... eu l-am infruntat mereu,mai ales dupa cursa cu capatana...a urmat dosarul meu florik l-a dat la o parte la proiectul 402...normal k va urma un atac la adresa lui florik,cei kre t stim,iti vom fi alaturi frate... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning