![]() |
Re: Tuning Bora! Un pic de ajutor va rog!
Quote:
|
Quote:
|
cum zici tu straine dar eu iti zic ce am eu si ce vad nu prea am incredere in farurile Angel eyes si mai ales ca nu am dat nimic pe instalatia de xenon care este de audi A6 dacaai mers cu vreouna se vad la fel luminile si la bora si la A6 sautare
|
Quote:
|
Eu am Polo 1.9 tdi 2003. la fel nu sunt deloc multumit de faruri:( mai ales faza scurta...:( e prea scurta/cu tot cu reglajul ei...:( Xenonu-i solutia
|
Cum putem sa atasam si noi la Bore-le noastre lupa?citesc de cateva ore pe forum ca e bine sa schmibi farurile la Bora cu unele aftermarket,ma hotarasem si acum am intrat pe topicul asta si zice my sus ca nu e bine ca se strica materialul.am rupt cuiul atunci.Deci,nu exista nicio solutie?Pls help!!!:!:Danke
|
8 Attachment(s)
Quote:
Uite un link http://www.vwtuning.ro/lumini/diverse.html cu proiectoare pentru bara care nu se compara cu cele din far(bora) mai am eu2 faruri de vanzare cu lupa in ele de la hela pun poze |
daca vrei sa nu schimbi fata ca la gora ala poti sa faci o modificare la instalatia electrica...sunt sigur ca un electrician bun o rezolva
|
nu inteleg nimic in fine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning