![]() |
1 Attachment(s)
Am gasit .... calitate de telefon dar na ... cat sa va faceti o impresie merge!!! :lol:
|
arata excelent, cel putin in poza...
|
2 Attachment(s)
fratilor am gait si eu un pic de timp aici aveti ceva din pozele cu vectra ...
BARA FATA originala de vectra B sport (2.6 V6)... BARA SPATE CARZONE SPECIALS di kitul estrada Praguri cutom made by JE motorul 2.2 dti (125hp) sa treaca iarna si urmeaza chipul si sa schimb turbina si intercoolerul (si conectica de la turbo-intercooler-motor) ne vedem pin tara la legale...pana atunci pe strazi |
:lol: Gefu...unde ti`ai facut stikeru ala de pe parbriz..imi trebuie si mie unu:P
|
1 Attachment(s)
Gef asta e capota ta ? :lol:
P.S. poza e facuta la mall-ul ala din...sau de langa brasov(nush exact unde e...oricum pe langa brasov :oops: ) ...iar masina o aveai parcata langa un evo IX rosu :shock: :D |
1 Attachment(s)
:x vreti sa vb de originalitate....uitatziva la pozele astea 2!!!
|
Lasati tensiunile si discutiile aiurea.
Cosmin.... amandoi stiti de unde v-ati inspirat si cat de mult puteti rosti cuvantul ORIGINAL. Unii mai mult, altii mai putin. E problema voastra de unde aveti masinile si cu ce bani sunt platite. Si e fix problema voastra ce faceti cu ele. Dar mutati discutia asta pe telefon, mesaje private sau LIVE. Va luati in coarne la legale sau la concursurile de specialitate, nu aici. Cat despre sursa de inspiratie...nu sunt eu aici sa judec. Cronologic, a lui Mircea era gata cand te-ai apucat de ea. Inclusiv prizele de aer de pe pragurile tale sunt identice, nu? Rautatea cu stopurile a fost gratuita. Ti-am explicat personal de ce nu potrivesc si ai vazut personal ca pe masina sunt de ceva vreme alte stopuri. Care de altfel se vad si din pozele puse de Mircea. 8 valve... spoilerul fata e facut integral manual, fara nici o matrita, asa cum l-a vrut Mircea (Gef). Mai putin suportul original. E design-ul lui 100%, daca pot sa zic asa. Si nici nu o sa ai ocazia sa vezi altul fiindca nu exista matrita dupa el. Poti sa spui fara jena ca e un spoiler original. :wink: Per total, aveti grija de masini si de ce faceti cu ele. Nervii sunt mai mult sau mai putin justificati, dar in final amandoi aveti acelasi scop. Masinile voastre. Ganditi-va la asta si lasati restul la o parte. |
PS: Cosmin...referitor la pozele cu Matiz-ul lui Gef...am o nelamurire.
Mai stii tu un Matiz cu body-kit stil DTM sau ai vazut cumva cum arata acum masina? Mai e unul comparabil ca sa spui ca acela nu e ORIGINAL? Intreb de curiozitate, ca daca mai e unu' suntem mai multi oameni dornici sa-l vedem. :) Va rog pe amandoi sa nu interpretati interventia mea... am placerea sa va cunosc pe amandoi personal. Dar lasati nervii la o parte. Maine, intalnire la cafea si la strans de maini. :P :lol: |
:lol: Va vine sa credeti ca ambele masini se lucreaza la acelasi garaj si oamenii astia se mai si intalnesc? :lol: :lol:
Deci... consider ca am fost cat se poate de simtit si bine intentionat cand v-am rugat ceva... Ne sunam pe telefoane? |
Re:
Quote:
Cosmin.....gaurile alea de jos sunt ca sa iasa fumu' din motor si mai departe, din tevi. :lol: :lol: :lol: :lol: Ai fost fain la faza asta. Chiar daca fara sa vrei. :lol: :lol: Cat despre gaurile din masina... Vina mea. Lipsa de timp. :oops: So...cofee? :) |
mai terminati cu portofelu, cu strivitu si cu ranchiuna..... :roll:
Lasa-ti omu sa-si prezinte masina...criticati daca e de criticat...apreciati ce e de apreciat poate accepta si o mica sigestie.... dar terminati cu vorbele in vant!!! Bafta ... la tuning .... si gef mai pune niste poze si lasa rivaliatea!!! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
:lol: |
Am sters ce era off-topic. Voi face la fel si in continuare.
mutzu... NU e topicul tau, NU e masina ta in discutie, NU te priveste subiectul. Ia o masina, baga bani in ea, fa un topic aici si discuta cat vrei pe tema lui. Daca ai de facut comentarii on-topic, esti binevenit. Valabil si pentru ceilalti implicati indirect in discutie. Cosmin... noi ne-am pus deja de comun acord. :wink: Asteptam rezultatul. Mircea... spor la munca. Si vorba lui Eagle, lasa rivalitatile si vezi mai departe de masina. In rest....enjoy! |
Re:
Quote:
Dar totusi incepea sa-mi placa faza cu strivitul :!: :D |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning