![]() |
Re: bora scumpa
Da este adevarat ca Jetta (aka Bora) are pretul mai mare datorita faptului ca sunt mult mai rare ....
Fiecare are gusturile lui .... in legatura cu designul....-> dar sa nu uitam ca multi oameni isi transforma GOLF-urile in BOLF-uri (adica schimba fata cu cea de Bora) In legatura cu interiorul Bora are mici detalii , care o evidentiaza fata de Golf(lumini la toate gurile de ventilatei , in usi etc...) Bora nu s-a vandut in multe exemplare datorita pretului , considerabil mai mare ca al Golfului, chiar daca ambele masini ofereau au aproximativ acelasi confort , dotari si spatiu interior.:rolleyes2 |
Da, acea multa, multa lume de care zici tu o schimba dupa ce fac accidente si nu gasesc imediat ce le trebuie, si accepta si aripi, masca si faruri de Bora (de la dezmembrari). Cat de multa lume isi transforma Golful cu fata de Bora in toata Romania asta? Uite o intrebare. Am vazut un Golf 4 facut praf la Augsburg, lovit in toate partile, si caruia i s-a pus fata de Bora.
|
Man , intelege ca nu vreau sa zic ca bora este mai frumoasa ca golful , sau invers ... eu doar am dat un exemplu.
Da , in romania avem cel putin un BOLF. Eu stiu unul albastru , iar numele propiretarului incepe cu V :-) De asemena am vazut Bora cu fata de golf (solutie aplicata pentru inlocuirea farurilor stock de bora , care sunt destul de slabe) Faza cu golfu lovit si schimbata toata fata , este probabil alegerea proprietarului , fiind ca mai mult ca sigur piesele de golf sunt mai numeroase si mai ieftine decat cele de bora :) |
deci concluzia, golfu e mai practic :P
|
oricum e o prostie sa accepti sa faci dintr-un golf bora sau invers.Iar cu dezmembrarile de ce accepta aia faruri de bora si prostii??Nu ai bani sa iti intreti masina....o vinzi nu umbli sa inlocuiesti aia cu celalta...sau macar ia dar tot pt. modelul pe care il ai.
|
io4rap daca tu zici asa sa fie . Vad ca tii mortis.Dute si fa`ti 2 oua si mai vb
|
domne am inteles k esti mare fan bora, dar cred k esti in minoritate :P si oricum nu sunt singuru care crede asta...
|
Io4rap si eu inteleg ca esti mare fan golf :)
Eu zic totusi ca e mai practica bora decat golfu , daca te referi la spatiul de depozitare .... |
chiar e masina mea preferata , dar nu asta e ideea, imi exprimam si eu parerea pe aici da unii se cam ataca :P practic nu se rezuma numai la spatiu de depozitare k dak vrei asta iti iei o duba :)) Acu depinde, fiecare cu gusturile lui doar k golfu are mult mai multi fani decat bora, dar asta nu inseamna k bora e urata sau altceva.
|
ziceti`mi si mie cu ce e mai ''smeker'' golful ca Bora???
|
pai in prumul rand e mult mai apreciata de oameni, mult mai populara, dupa aia piesele sunt mai ieftine, mai multe si mai usor de gasit si apoi ar mai fi problema k pt oras e mai buna fiind mai mica se strecoara mai usor si probabil consuna si mai putin, sa`ti mai enumar?
|
pai da passatul are mult mai multe chestii p fata(bucse) si bora are numai doua chestii asa ca passatul este mai scump la pret si putin mai scump la intretinere.eu detin o bora 1.9 tdi de 90 cp e putin cam mica dar eu sunt fffff multumit de ea
|
bora driver
|
la piese si bora si golfu sunt apropiate ca pret pentru ca au licente la multi producatori....asa ca in general vw este mai ieftin la piese(vb de modele mai vechi un pic nu passat 2007 s.s.m.d)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning