![]() |
Re: Mazda 6 (2008)
Quote:
|
fii atent la un passat nou highline si apoi vezi daca se poate compara mazda asta cu el;)
|
Quote:
|
Arata foarte bine masina! Astept sa o vad live ..chiar imi place dar cred ca passatul e peste .. cel putin la design.. parerea mea!
|
Quote:
Despre fiabilitate nici nu vreau sa vorbesc...ca nu are rost. Eventual se poate compara cu noua Honda Accord. ps. cui trebue 2 kg de plastic cu imitatie de mahagon...cumpara si sa simta mai bogar decat este...numai aiba grija la service, costa mult...cma atata pot sa spun despte masinile care tintesc mult mai sus decat unde pot sa ajunga (passat si compania) |
Quote:
ontopic: am inteles k are un sistem ft intuitiv pt electronica.. aflat pe volan.. mult mai usor de folosit k si iDrive sau MMI |
Imi place noua Mazda 6.
OT : Si S80 cu ce concureaza?... |
S80 poate la japonezi este clasa lux (ca marime, nu calitate). In europa S80 concureaza cu kalsse-E, seria 5 si A6 cum a zis si @boy_wonder
S60 intra in aceasi calsa, dar la volvo e mai ciudat cu calsele...mai ales ca in ultimi ani la toate marcile cresc masinile, sunt pe stereoizi... Noul passat e mult mai mare decat anteriorul, asta e valabil si la restul. On topic: da, electronica este mult mai simpla decat la restul, japonezi stiu cum sa faca masini in care dupa 10 minute te simti parca ar fi a ta de ani de zile. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning