![]() |
Masina are amortizoare reglabile si e lasata de fata?Ptr ca nu cred ca poti merge cu spoilerul ala pe strada,il faci varza in 10Km..jentile si lambodoors ii dau un plus masinii in rest e cam comuna..interiorul e prea stock..parca e un 1.9 SDI
|
masina are suspensii pneumatice...omu o lasa si o ridica din telecomanda...cam asa o arde
|
btw aproape 3000 de euro au costat suspensiile
|
spoilerul fata este mult prea bombat fata de cel din spate, de aici si inegalitatea amintita mai sus; probabil ar fi trebuit sa-l faca mai finut si nu asa de butucanos....parc-ar f..e toti aceeasi pi..a!...nu pot face si ei ceva mai ingenios? din fibra se pot faec multe lucruri, imaginatie sa ai!....si sa nu-mi spuneti ca n-a mai avut bani.. :lol:
|
Masina finuta de tot,fara eleron,fara vinyl si treburi.
|
si uite asa si-a batut joc de ceva ce putea iesi frumos ...
|
Re:
Quote:
|
can am fost acolo...si am vazut-o vreo 15 minute nu mi-am desprins ochii de pe ea....e foarte foarte reusita..... :lol: si nu sunt fan golf.....
|
bestiala mashina .... bestiala culoare .. si suspensiile ... no comment :))
|
4 Attachment(s)
va vom oferi si pt aceasta masina golf4 cateva exemple ,bijuterii pt a putea sa le comentam impreuna . as vrea doar sa adaug un lucru f important masinile acestea sunt create intr un stil european mult diferit de cel japonez si american....ar fi f interesant de observat aceste diferente intre stiluri si elementele lor caracteristice
|
e periculoasa masina.insa cred k nu iar fi trebuit spoilerele astea modificate.arata mult mai bine fara.parerea mea
|
vot - merge
Toate elementele luate independent sunt f reusite: super vopsea, super jante, super kid caroserie, super suspensie Dar impreuna pe acest Golf IV fac o cacialma, IMO. Spoilerul fatza e mai mare decat cel din spate. Jante mari cromate si suspensie pneumatica sunt chiar frumoase pe un Escalde, un F150, S-class, dar un Golf? In rest, interiorul e simplutz dar facut cu gust. Faruri si capota \"bad boy\" frumoase |
bad boy-ul meu este mai lucrat si arata mai bine decat asta...farurile alea se gasesc usor :) daca n-ai xenon pe ele nu vezi nimic :D
|
hmm... sunt niste masini tunate... vezi peste tot... dar ce imi place la ele... este paintjobul... nota 10
|
Cameleonul ala, este de-a dreptul superb.. absolut original, si totodata elegant, ca nu prea are tot felul de abtzibilduri si viniluri.. (i hate doze)... nota 10... sau poate 9, pacat de interior, se mai putea lucra
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning