![]() |
Re: Masini Noi Doar Cu Buletinul!!!!!!!!!!
lucrezi la gold&platin??? ce oferta mai aveti pentru pick-up'ul TATA??
|
Ok am inteles !!!mie mi se parea suspect pentru ca stiam ca s-au inasprit regulile si intelesesem chiar ca BNR a facut in asa fel sa nu mai fie posibil credit doar cu buletinu !!!!
|
UGA, nr. care l-ai pus de vodafone ii lipseste o cifra. Oricum eu unu o sa sun. Ca e cosmote sau vodafone tot aia e :) Oricum este tare chestia, de credit auto doar cu buletinul. Singurul lucru naspa e ca am impresia ca nu poti iesi cu masina din tara pt. ca nu este pe numele tau parca...
|
Cum sa nu poti iesii ma frate cu masina din tara?
Atunci vrei sa spui ca toti cei care au leasing pe masina nu ies cu masina din tarA? E adevarat ca pe perioada leasingului firma de leasing e propietar si tu esti utilizator. |
Quote:
Mihai Petcu si spui ca ai nr de la Andrei de la CHEVROLET 0751288303 Nr meu e trecut chiar la inceputul postului dar ilmai scriu odata 0723.087.444 0768.315.335 UGA |
iar vrei sa arzi lumea...................(ps .daca mai ai opelu iti dau avans la vara 100m)
|
si apropo lasa te de vanzari auto pe aici..iti creste tensiunea degeaba.........................
|
Quote:
Pai...mai usor de atat nu capata masina decat daca castiga la lotto....dar si la alea platesti impozit:):):):) |
omu' are dreptate ... lasati ciocu' mic ca asa se practica si la Dacia si la Skoda si Renault ... peste tot .. sunt firme care dau si fara avans .. si altele doar cu buletin si avans .. astea sunt decand lumea .. uitati-va ce de masini de SALAJ sunt pe strazi .. ia ghici de ce????
|
Dc is atatea masini cu nr de Salaj>?
Eu am un amci...care tot aduce masini de acolo ....Din cate am inteles..acol se "improvizeaza mult"... |
Quote:
Inainte de a comenta aiurea diverse chestii sfatul meu e sa dati un telefon inainte si sa va interesati despre ce este vorba .. Anul trecut am achizitionat si eu o masina cu aceleasi acte ....BULETIN + 20% avans .. si credeti-ma k daca era ceva necurat nu vorbeam io de bine modalitatea asta de cumparare .. |
inca odata corect .. ce draq sariti de cur in sus ... ia dati o raita prin reprezentante .. mergeti la IATSA de exemplu si o sa vedeti scris mare . .." CREDIT DOAR CU BULETINU' " fara giranti .. fara adeverintza ... fara nimik ... ideea e ca daca calci alaturi si sari cu mai mult de 45 zile rata, vine un nene si iti ia masina si pierzi tot ce ai investit .. avans, daca ai dat... rate... dobanzi ... asigurare casco .. full .. care cuprinde si acoperire pt cazu' in care ti se pune pe scufitza sa fugi in Congo cu masina ... so..... daca omu va ofera ceva interesant mai intai cercetati .. sunati .. luati si CETITI CONTRACTU' .. clauzele si dupa aia dati drumu' la porumbel ... ca prosti ca voi strica afacerile altora ....
|
:))...bai dar tu ce dracu...ti se umfla venele pe aici de ii iei apararea in halul asta....sau o-i avea si tu ceva la furaciunea asta??/:))
|
Quote:
|
shtii ma de ce ma oftic eu? .. poi acun vreo 4-5 luni , niste prosti .. cam ca voi aja ... mi-ai stricat mie o vanzare pe un forum (de motociclete) pe care io vindeam motociclete aduse din italia, mai bune,mai ieftine si cu km mai putini decat majoritatea celorlalte piese scoase la vanzare. Doar ca romanu' e tare prost si trebuie sa plateasca mult , sa inventeze acte noi si sa achizitioneze niste ciurucuri ca sa se simta implinit. NU CUMPARATI DE LA AMICU' ASTA .... luati0o la talpa prin reprezentante si mai descuiati-va si voi la cap AMETITILOR si lasati omo sa isi faca treaba .
cat despre B-87-CTE --- sa dea Dumnezeu sa ai si tu afacerile mele si bafta mea (vb lu' Becali) sa vezi ce bine o sa fie man... crede-ma pe cuvant ASTA E ULTIMUL POST PE FORUMUL ASTA !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning