![]() |
cioli17
eeeei stiu acuma \"aprindere pe volanta\" asa ceva are si ala cu DACIA aia cu V6........
ps.stai.....da doar pt 1kilowat??1.36cai putere numa' pt.atat??sau poate n-am inteles yo bine....... |
pai din cate am observat doar pt 1kw este chestia asta ... oricum motorul meu la baza este motronic dar il tin tot cu delco... jetronic parca se numeste acum dar a fugit mai bine ca cele 2 325i cu care m-am dat dintre care unul cu numere de germania care avea exact acelasi motor ca mine si a pierdut la o masina si ceva distanta ... asta pana in viteza a 3-a cand a renuntat
|
Motor M3 pt E36
Stie cineva de unde pot face rost de un motor de M3 + cutie pt o pisica (E36)??
|
Bog ZXZ...incearca mai bene un post la BAZAR!
Sorry pt off-topic! Re! |
Motor, cutie de viteze, radiator apa, radiator ulei, instalatie motor, calculator, serpisori - 2000 de euro
tel : 0722 241 682 |
Gata FXN o faci bucati? Iti iei Logan ca merge cu 195? :twisted: :twisted: :twisted: Sau vrei sa-ti iei bocanci ca vine frigu'.... Sorry pt off-topic, da' n-am putut sa ma abtin! ( no offence, just kiddin')
|
Re:
Quote:
|
ah, masina mea din pacate are doar un \"motoras\" de 2.3, L6, 143 de cai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logan POWER! :) |
:lol: :lol: :lol: \"logan power\"
Pacat de cei 143 de cai ca se irosesc pana cand vei lua permisul! :wink: |
stai linistit ca nu se irosesc, peste ceva timp o sa le dau de mancare :lol: :lol:
PS:citishi pm-ul? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning