![]() |
Re: Intalniri Street Vision Tulcea
Quote:
|
Cred ca vin si eu vineri, sa vad Bestiutza...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu recomand sa mai puneti careva parasolarele pe vremea asta! cel putin pana nu se incalzeste sau daca are careva un garaj incalzit. altfel o sa zboare literele!
|
Incalzim parbrizele pe dedesupt... :)
|
O intalnire de pomina!Sunt profund dezamagit...Pacat pentru cei 90% care au plecat ca nu au apucat sa vada Lancer-ul..Frumos intradevar!
|
lanceru cand a venit ?
|
Cam la 15-20 min dupa ce a plecat mare parte din voi....
|
Am mai trecut pe acolo si era lume adunata... Pacat... Mi s-a parut ciudat, ca sa nu zic aiurea...:sad:
|
Pai au plecat,au baut sucul si s-au intors!Am trecut si eu la jum de ora dupa ce am plecat si am vazut ca au mai venit inapoi...Dar nu am mai intrat akolo...nu am crezut de cuviinta ca se merita la momentul acela...
|
In primul rand vreau sa-mi cer scuze public, pentru lipsa mea de aseara. :sad: Din motive mai mult sau mai putin nobile, nu am reusit sa ajung. Totodata imi pare rau si de ce vad aici. Daca este, poate incercam astazi o intalnire undeva pe la ora 6. Mai sunt o parte din voi care nu au completat fisele de inscriere. Eu acum ma apuc de dat telefoane.
|
Radule trebuie si foaia de transfer pentru parasolare.Cum ne putem intalni putin mai devreme sa fie inca cald afara ca sa le putem pune....
|
Nea Webcathos, las-o pentru la vara cu lipitul ca ai vazut ce se intampla pe vremea asta!:lol: Anuntza-ma si pe mine daca s-a stabilit vreo ora!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning