Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58907-brad-unirii-bucuresti-paralizat.html)

Maskatu 02-12-07 21:56

Re: Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat

Quote:

Originally Posted by NiceWeather (Post 1226837)
de ce atata lume?? ce e asa special un mare brad si niste artificii??
a fost ceva moca de era atata lume acolo??

cred ca se putea face altceva cu banii

nu sa dat nimic gratis.dar televiziunile au facut din nou ce stiu ele mai bine.. sa manipuleze oamenii.. s-a dat non stop reclama aia cu banca nu mai stiu care si ca pe 1 dec veniti la brad bla bla bla.... si de aceea a venit "tot romanu" cu mic cu mare.Mai ales ca sa precizat ca e cel mai mare din Europa... parerea mea ca trebuiau oprite bulevardele dinainte si nu se mai facea atata harababura... sau cel putin nu asa de mare... drept dovada multimea de masini impotmolite in centru... macar daca erau oprite stiai o treaba si gata

shantzu 02-12-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1225768)
La poll mai mergea o varianta: O porcarie ...

deacord cu tine :D
eu chiar nu am inteles dc s-a dus toata lumea acolo ? :rolleyes2

MKE 02-12-07 22:45

cum dc shanzu-le .... sa vada SUPER BRADU.... ( acum as fi vrut sa spun niste cuv..mai neortodoxe ...dar sunt moderator tre sa dau exemplu...)
oricum nu am mai vazut in viata mea asa ceva....zici ca au fost 3 revolutii si 5 meciuri ....
in fine..., din toate astea...au existat si oamenii fericitzi...hotii de buzunare...cica a fost ziua lor cea mai buna.... (telefoane , portofele , i-poduri ... )

Maskatu 02-12-07 22:55

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 1226954)
cum dc shanzu-le .... sa vada SUPER BRADU.... ( acum as fi vrut sa spun niste cuv..mai neortodoxe ...dar sunt moderator tre sa dau exemplu...)
oricum nu am mai vazut in viata mea asa ceva....zici ca au fost 3 revolutii si 5 meciuri ....
in fine..., din toate astea...au existat si oamenii fericitzi...hotii de buzunare...cica a fost ziua lor cea mai buna.... (telefoane , portofele , i-poduri ... )

MKE as adauga si metrorex care au vandut cartele la greu:D si baietasii care pazeau parcarile la banci si institutii care au luat cate 10-15 lei pt fiecare masina parcata... romanu e afacerist deh...:rolleyes2 ai dreptate... 3 revolutii, 5 meciuri... si 2 MINERIADE :rolleyes2

Sindrom 03-12-07 09:54

A Fost Haaaaaaaaaooooossss!!!!!

MKE ai dreptate mie mi-au furat bila de golf din buzunar si acum tre sa ma duc pana la iancului sa-mi iau alta!!!

Snytz 03-12-07 11:57

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1225861)
in Tg Jiu tot orasul e plin de luminite....superb...impresioneaza mai mult decat un brad.... whatever......

se putea face altceva cu banii.....:peace:

Sustin ... anul trecut am fost in Tg Jiu in perioada sarbatorilor si am fost placut impresionat de aranjamentele de acolo. Era un parculet langa hotel care avea luminite pe fiecare balarie, crecuta, boschet etc ...

Nu sunt impresionat de marele brad ... mai mult mi-ar fi placut daca era luminat tot bucurestiul cu niste ornamente/lumini deosebite ... Ei au trantit un brad in centru si gata ... asa e romanu .... centru e centru domne' si doar acolo e important sa se faca ....

Cosmin255 03-12-07 12:19

Eu nu inteleg ideea asta , in restul bucurestiului nu vor fi luminite?nu pot sa cred:)

Sasha 03-12-07 12:36

Quote:

Originally Posted by Snytz (Post 1227523)
Sustin ... anul trecut am fost in Tg Jiu in perioada sarbatorilor si am fost placut impresionat de aranjamentele de acolo. Era un parculet langa hotel care avea luminite pe fiecare balarie, crecuta, boschet etc ...

Nu sunt impresionat de marele brad ... mai mult mi-ar fi placut daca era luminat tot bucurestiul cu niste ornamente/lumini deosebite ... Ei au trantit un brad in centru si gata ... asa e romanu .... centru e centru domne' si doar acolo e important sa se faca ....

pai da bineinteles...cand vine "taranu`" vine in centru doamne si trebuie sa ramana impresionat!!!:blahblah:

mihai88 03-12-07 13:18

cei mai inconstientiu au fost aia cu copii mici,ce le trebuia lor sa mearga cu acolo si sa ii piarda:)))))

avem brad domne si gata:))))))))))))))))))))

oare la anu o sa se organizeze si ei mai mult?

Sasha 03-12-07 13:23

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1227624)
cei mai inconstientiu au fost aia cu copii mici,ce le trebuia lor sa mearga cu acolo si sa ii piarda:)))))

avem brad domne si gata:))))))))))))))))))))

oare la anu o sa se organizeze si ei mai mult?

hai ca la brad astea se mai integ....ca le pplace la copii sarabatori etc....da cand am fost la Sibiu la Scorpions unde au fost 45.000 de oamnei si erau o gramada cu copii dupa ei....ce cauta doamne...sa nu`mi spuna ca au auzit copii de 5 ani de scorpions...inconstienti....:rolleyes2

trafy-vr6 03-12-07 14:04

ce schela obosita:)

mihai88 03-12-07 15:00

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1227631)
hai ca la brad astea se mai integ....ca le pplace la copii sarabatori etc....da cand am fost la Sibiu la Scorpions unde au fost 45.000 de oamnei si erau o gramada cu copii dupa ei....ce cauta doamne...sa nu`mi spuna ca au auzit copii de 5 ani de scorpions...inconstienti....:rolleyes2

erau plecate toate bonele

si la bradutu nostru nushtu ce sa zic......totusi de fiecare data cand trece metrou se zgaltaie.....
35 de zile de zgaltaiala,..poate cade draq

dagosh88 03-12-07 16:08

Banii au fost dati de banca pentru a-si face publicitate,si se pare ca se bucura de foarte multa dupa cum se vede din poze. Deci nu pot spune ca s-au aruncat banii pe fereastra din punctul lor de vedere a fost un real succes,banii aia nu se ducea in alta parte oricum pentru ca asta era campania publicitara.

Din punctul meu de vedere felicitari Millennium bank pentru ce a reusit sa faca!!!

Maskatu 03-12-07 16:11

Macar focul de artificii a fost pe cinste... aici nu cred ca exista dubii,dar oricum focul de artificii a fost de zici ca era revelion.. oare de revelion cum o fi centru la capitolu artificii? :|:|

Slim29 03-12-07 22:31

aoleooo imposibil frate am fost cu metrou... in statie la titan peste 1.000 de oameni la ora 7 fara 20 ..romanu tot roman e ..nu se va schimba niciodata...

All times are GMT +2. The time now is 11:44.

- Copyright 2026 4Tuning