![]() |
Re: Brad UNIRII...Bucuresti Paralizat
Quote:
|
Quote:
eu chiar nu am inteles dc s-a dus toata lumea acolo ? :rolleyes2 |
cum dc shanzu-le .... sa vada SUPER BRADU.... ( acum as fi vrut sa spun niste cuv..mai neortodoxe ...dar sunt moderator tre sa dau exemplu...)
oricum nu am mai vazut in viata mea asa ceva....zici ca au fost 3 revolutii si 5 meciuri .... in fine..., din toate astea...au existat si oamenii fericitzi...hotii de buzunare...cica a fost ziua lor cea mai buna.... (telefoane , portofele , i-poduri ... ) |
Quote:
|
A Fost Haaaaaaaaaooooossss!!!!!
MKE ai dreptate mie mi-au furat bila de golf din buzunar si acum tre sa ma duc pana la iancului sa-mi iau alta!!! |
Quote:
Nu sunt impresionat de marele brad ... mai mult mi-ar fi placut daca era luminat tot bucurestiul cu niste ornamente/lumini deosebite ... Ei au trantit un brad in centru si gata ... asa e romanu .... centru e centru domne' si doar acolo e important sa se faca .... |
Eu nu inteleg ideea asta , in restul bucurestiului nu vor fi luminite?nu pot sa cred:)
|
Quote:
pai da bineinteles...cand vine "taranu`" vine in centru doamne si trebuie sa ramana impresionat!!!:blahblah: |
cei mai inconstientiu au fost aia cu copii mici,ce le trebuia lor sa mearga cu acolo si sa ii piarda:)))))
avem brad domne si gata:)))))))))))))))))))) oare la anu o sa se organizeze si ei mai mult? |
Quote:
hai ca la brad astea se mai integ....ca le pplace la copii sarabatori etc....da cand am fost la Sibiu la Scorpions unde au fost 45.000 de oamnei si erau o gramada cu copii dupa ei....ce cauta doamne...sa nu`mi spuna ca au auzit copii de 5 ani de scorpions...inconstienti....:rolleyes2 |
ce schela obosita:)
|
Quote:
erau plecate toate bonele si la bradutu nostru nushtu ce sa zic......totusi de fiecare data cand trece metrou se zgaltaie..... 35 de zile de zgaltaiala,..poate cade draq |
Banii au fost dati de banca pentru a-si face publicitate,si se pare ca se bucura de foarte multa dupa cum se vede din poze. Deci nu pot spune ca s-au aruncat banii pe fereastra din punctul lor de vedere a fost un real succes,banii aia nu se ducea in alta parte oricum pentru ca asta era campania publicitara.
Din punctul meu de vedere felicitari Millennium bank pentru ce a reusit sa faca!!! |
Macar focul de artificii a fost pe cinste... aici nu cred ca exista dubii,dar oricum focul de artificii a fost de zici ca era revelion.. oare de revelion cum o fi centru la capitolu artificii? :|:|
|
aoleooo imposibil frate am fost cu metrou... in statie la titan peste 1.000 de oameni la ora 7 fara 20 ..romanu tot roman e ..nu se va schimba niciodata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning