![]() |
Re: Fantome/Spirite/Entitati/Demoni...etc
bai eu va inteleg pe voi ... cei cu astfel de experiente dar nu itneleg o alta chestie! cum de nu inebuniti !:D eu sincer cred ca as inebuni ... sa vad asa ceva in fata ochilor vai mama pai ma gandesc non stop ajung la nebuni ca nimeni nu ma crede si nush ce :))) e bine sa crezi sa zici PLM :) daca zici ca nu e adevarat sigur o sa vina la tine sa te convinga =)) mama lor de spirite :P
|
ia ce ma tot gandesc eu este cum de mi s-a intamplat mie asta in tr-o perioada asa de scurta, doua cazuri la o diferenta de o luna si ceva fata de cealalta.....de inebunit poate ca nu pentru ca nu sunt spab de inger, cu toate ca la inceput de sperie in draci, dar eu unul m-am obisnuit si sincer nu m-a marcat aceste intamplari, am trecut cu vederea gandindu-ma ca poate este un lucru este normal si astfel de lucruri li s-au mai intamplat si altora.....asa ma impac eu cu cea ce mi s-a intamplat
|
acuma nu ca vreau eu sa fiu mai rautacios sau ceva.
eu nu cred in chestii din astea si is mai nevativist in privita existentei acestor fenoemne. cum se face ca aceste fenoemne se intampla si sunt silmate cum am vazut in prmele posturi si din astea ... daor celor care cred in ele? si majoritatea povestilor si de pe la sate si din astea. eu taraiesc in lumea mea urbana si n-am avut nici o treaba ... deci nush. raman contra. |
Pana nu vezi, nu crezi! ;)
|
a da ...
doar o sugestie mai exista un topic aseamanator aruncati o privire ;) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=creepy+things |
Pentru cei care nu au ce face : Vineri seara, la 22:00, pe Discovery e o emisiune tare, care te lasa fara somn ... ( nu ma mai uit la ea :lol: )
|
Da Da...e misto emisiunea dar uneori pare cam prea....regizata. De ce nu le arata fatza alora care sunt "bantuiti"? Le e frica k o sa ii recunoasca fantomele si o sa ii colinde iar?
|
Quote:
o sa zica lumea de pe strada: uite, astia sunt aia bantuiti, uite..de la ei sa nu cumparam casa, uite...e ala de pe discovery care era bantuit. |
hmm. nu pot spune ca am patit ceva paranormal. sau daca am patit, am trecut peste ele, neconsiderand important. asta este ca si cu extraterestrii, trebuie sa constientizezi ca exista, dar nu toti ii vad, ca si aerul:)
|
Quote:
seamana perfect cu ce am patit eu ..si tot refuz sa cred.......acum un an ...lucram la un peco ...din agigea....si eram in tura de noapte .....si ne punem la masa eu colegele mele si un tovaras care venise in vizita ..ne luam bere sa bem si noi....bem noi cate o gura asa....stam vb .....deodata ....cutia de bere incepe sa se miste in cerc mare facea ocolu mesei (era o masa rotunda) ....eu ma uit .....raman blocat ...bag capu sub masa.....canci ...nimik sa zici ca face tovarasu meu vreo gluma sau mai stiu eu ce ...maindepartez usor cu scaunu de masa ...si le fac semn celorlalti de la masa .....ne uitam ca tampiti ...a facut berea o tura cam de juma de masa ....dupa care tovarasu meu o ia si o muta .....si nu sa mai miscat dupaia .....dai controale teste ss vedem si noi dc si cum ....masa perfect freapta ....berea plina ...si l fel facea zgomot cand o miscam ..........si va zic sincer ca eu de obicei mai dormeam cand eram in tura de noapte ......cateva ture de noapte nam mai putut sa dorm .....:rolleyes2 :rolleyes2 nu stiu ce sa cred :rolleyes2 |
Quote:
YZF-Xteam ......el tre sa povesteasca ceva ...care mi-a povestit si mie ...... si as vrea sa mai zic si eu una ....dar sincer ....ma opresc aici pe asta no zic .... |
3 noaptea
mijlocul pustietatii .. pe varianta de buzau ,dinspre ploiesti camp in stanga camp in dreapta pe vreo nush cati kilometrii .. mergeam cu 70-80 la ora.. ma uit unde sa scrumez.. imi intorc privirea in fatza, ce vad.. mare cal alb .. in mijlocul drumului .. il evit .. si plec mai departe.. nu eram singur in masina .. n-avea de unde sa vina ... calul .. era alb imaculat ... si perfect sanatos .. adica nu poti sa spui ca era al vreunui tigan cu caruta nemancat si etc.. era .. ca-n filme .. aia a fost cam singura treaba pe care nici acum , nu pot sa mi-o explic .. |
Santos, ce ai scris poate fi o chestie de coincidenta, poate era vreo ferma ... poate nu :lol: ... oricum tot ce scrie pe aici e very freaky :lol:. Mie nu mi s-a intamplat nimic si sper sa nu mi se intample ca ajung direct la psihopupu.
|
frate am citit aici la 6 dimineata si pot sa spun ca de la 6 dimineata pana la 8:30 am stat cu luminile aprinse in toata casa si muzica:))NICI CA MAI INTRU:))) si da...eu aprob ca e adevarat:)
|
eram intr-o seara la masa si imi pune mama sa mananc..eram singur la masa,si stateam... dau drumum la TV si ma uitam la o emisiune mananc ce mananc cand deodata farfuria incepe sa se miste(avea o miscare circulara lenta si mergea spre mijlocul mesei) am ramas tablou iau farfuria o ridic nu era nimic sub ea( era si o fata de masa pusa pe masa)mai stau ce mai stau si ma uitam la ea sa vad daca se mai misca cand deodata iar a inceput da sa miscat putin si sa oprit...nu imi pot explica acea faza+ de asta ca era si farfuria cu mancare deci avea ceva greutate are vro cateva luni de atunci nu mi sa mai intaplat si sper sa nu se mai intample :-ss
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning