![]() |
Re: Street Eliminator by MASTERTUNER
Masina e 1.8 l cu pistoane de cota 1 si arbore stock, adica 81.5 mm in loc de 81 mm stock, cu arborele stock inseamna 1.8 l in loc de 1 781 cm3 stock. Cu Garrett GT 30.
|
Quote:
Quote:
|
pai unde-s cei 500cp de care se zvonea atunci?
|
mai viseaza si oamenii ce vrei si tu acum
|
Masina nu e TT, deci nu faceti prezumtii fratilor. Eu nu cred in 1.8t de 500 cp pentru ca asta ar insemna sa faca 2.5 bar boost la 8 000 rpm ca sa atinga 500 cp, ceea ce s-ar traduce printr-un motor capabil sa se invarta cu 9 000 -9 500 rpm fara sa se desfaca la 2.5 bari boost, niste axe care sa "respire" in zona asta si o turbina care sa tina 3.5 pressure rateo acolo :-) , oricum sigur nu poti sa mergi pe strada cu asa o masina pentru ca te enervezi la ture mici ca nu trage si te surprinde de fiecare data cand ajungi spre 6 000 cand ar reusi asa un setup sa faca boost.
|
Aham... deci nu ne spui cu alte cuvinte....
Nu e TT dar e 1.8T. Asa ca ar mai fi A3, S3 si A4. Pe altceva eu unu nu mas apuca sa tunez un 1.8T la Audi. |
motoarle ce echipeaza foste 1,8 t de peste 460cp sunt special facute cu alta capacitate si bloc motor de 1,9 tdi
|
Am o mare curiozitate si anume cum se cheama standul tau dinamometric ce model este, ce marca.
|
tin sa felicit proprietarul acestei masini,stiu k a avut multe de indurat si a avut mult de asteptat pana sa vada masina mergand...dar toate astea sunt p kle sa s schimbe,deoarece se pare k baietii de la master tuner au si sculele si cunostintele necesare sa lucreze p street eliminatori...mai ales de 1,8
felicitari florin si abia asteptam sa vedem masina p strazi p.s. esti tu sigur k nu poti face 2,5 p motorul de 1,8? :P ...uite,mariiiiiiii tuneri zic k 500cp ii scoti doar din bloc de 1,9tdi... |
Ce inseamna "street eliminator" ???
WTF !?! Manaca strada? sau elimina strada ? sau strazile ? nu mere cu benzina vere ? De aici vin caii ? |
Quote:
cred ca e vorba de unul din kiturile de la ATP |
Quote:
|
Quote:
|
S-au scos aproape 700 din motorul generatie mai veche la 2.5 bari.
http://www.ame-racing.de/dragracer/g...Dragster.shtml https://youtube.com/watch?v=0P3t2Qyyu3Q |
3 Attachment(s)
Da, si eu am un exemplu, pe care am avut onoarea sa il vad pe viu...muzeul tehnic-germania...
Enjoy... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning