![]() |
Re: Intalnire No Speed Limit Ploiesti
Am hotarat.
Ramane INTEREX |
EU vreau la obor!:lol:
|
Quote:
|
ptiu`...la interex.....hmm.....bobby` pot sa mai aduc un membru` kre vrea sa fie nsl?....tramvaiu 102 ?:))))......
io sa fiu akolo:D k simpatizant normal:D |
Postatzi doar prezentza fara alte comentarii... :p
|
Bine deci pe mine ma gasiti la obor!:twisted:
|
prezent
si parasolar cat ? |
Quote:
|
donule daca vii sa ma iei si pe mine vin ,ca am bestia la ipso la facut.....vb la telefon..
deci in principiu prezent.... |
Incerc sa vin si eu...
|
poze de la intalnire ?????????? cum a iesit ???????
|
A iesit binisor. Nu a venit cata lume trebuia, dar in principiu stam bine.
Inca strang bani pentru parasolare, asa ca cei care doresc unul sa ma contacteze si sa dea banutzu. un parasolar costa 6 RON, iar restul pana la 10 RON, cred ca-i vom aduna pentru a lua de la Bucuresti stickere pe care ar fi cazul sa le platim. Daca stickerul costa mai putzin vetzi primi restul de bani inapoi. Am discutat si problema pistei unde nu am picat la nicio intzelegere cu nimeni, asa ca fiecare sa faca asa cum crede el de cuviintza. Nu vretzi sa cotizatzi, nu-i nicio problema... |
Quote:
asta in cazul in care nu ai dat sms-uri :-) |
cu cotizatul la pista mai vedem. multi dintre noi au posibilitatea de-a cotiza, cel putin lunar, cu o suma cat de cat decenta insa, parerea mea care este, astept sa vad niste lucruri clare, proiect, teren, strategie de abordare. vorba lui laurentiu, nu cred ca are cineva chef sa imbogateasca pe cine stie cine.
|
Facem o intalnire NO SPEED LIMIT in weekend?
Ma gandeam pentru sambata dupa amiaza pe la ora 15-16. Ca sa fie si lumina afara. Stie cineva? E vreun meci sau vreun concert la Sala Sporturilor? Acolo ar cam fi locul de intalnire. Poate e vreme buna! Cred ca ar fi frumos sa adunam membrii la o shedintza foto, sa mai schimbam o vorba si sa ne mai vedem cu totzii! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning