![]() |
Re: Unde imi pot lipi si eu un eleron pe luneta?
Cod nu pot sa-ti zic, dar daca te duci la un magazin de specialitate, iti spun ei care iti trebuie. Sunt sute de tipuri de Bison, si da... sunt scumpe. Tie iti trebuie pentru plastic si geam. In unele magazine/depozite este si calculator... selectezi ce trebuie sa lipesti si itida numarul.
|
pai si imi poti da exemplu de un magazin de specialitate in Bucuresti? si o adresa? MS!
|
Imi pare rau, is din Cluj... :)
La noi in Praktiker se gaseste calculator din ala, presupun ca si in Bucuresti este cel putin 3 magazine unde te pot ajuta. Poti sa te uiti si pe site, care tip iti potriveste... eu am gasit asta: http://www.bison.net/US/en/index.do Adezivurile astea sunt mixate din 2 componente. Ca sa cauti si tu: http://www.bison.net/US/en/index.do Step1 alege ce vrei sa lipesti, Step2 alege tipul materialului Step3 alege a doua piesa, la care vrei sa lipesti. Eu am ales "Hard Plastic", si acolo PVC. Nu stiu din ce este eleornul.. este si Plastic (flexible), dar ala nu se poate lipi pe geam. Bison se gaseste aproape in orice magazin de piese auto si de constructii, dar daca te duci la ei ar fi bine sa stii de care ai nevoie, vanzatorul de obicei nu se pricepe la chestii din astea:)) Bafta. |
aha, ms mult de info. ma interesez si revin cu rezultatul...
|
Cum ti-au mai zis si altii ..banda/folie dubla adeziva.. adik pe ambele parti are lipici, vezi daca gasesti banda dubla adesiva de la 3M.
|
ok, am notat, mi s-a mai zis de 3M , sa vad unde gasesc acum...
|
Daca ai un prieten la o vopsitorie auto iti da el...daca nu in magazine de specialitate.
|
2 firme din buc care comercializeaza banda dubla adeziva pbg.ro sau dpap.ro ---la dpap dai la cautare banda dubla adeziva si vezi marimea ..pretul..producatorul, poti lua legatura cu ei eventual poate au un punct de vanzare.
|
Mersi mult!
|
Quote:
|
salut eu am folosit band dublu adeziva de la un magazin de piese auto. Este de culoare verde si are cam 30 cm diametru si costa 7-8 lei rola de vreo 10 m parca. Am lipit mai multe cu ea si este f rezistenta. EX: oglinda pe un sifonier (nu am mai putut sa o dau jos), o coada de rechin pe un plafon la o masina, care a fost data jos cu tot cu vopsea si s-a indoit si tabla. Eu iti recomand sa folosesti dar tre sa ti cont de greutatea eleronului si de suprafata care se lipeste pe geam
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning