![]() |
da si servo directie.. ma du c acum sa vad daca il gasesc pe ala sa fac poze la motor si la bord..
|
maine seara cel tarziu poze....
B 31 FXN serios mi se pare ciudat sa nu aiba turometru.... |
sa inteleg ca nu-l mai cumperi, dk n-ai pus pozele, nu?? :oops:
modelele vechi au ceas in dreapta vitezometrului, dar de 92 sa nu aiba??? o fi ceva clocit(corcit scuze :P ) pe akolo.. |
da asa o fi.. cine stie
|
Re: cine ma ajuta si pe mine!
Quote:
ai dreptate si ii contrazic si eu pe cei ce te-au contrazis pe tine...exista ceas in loc de turometru la BMW...am un E-12 din '76 si asa e si la modelul meu...si am oglinda doar pe partea soferului, cica e modelul facut pentru Italia si astea n-au fost dotate cu oglinzi pe ambele parti:)(or fi fost italienii cu ochi la spate pe vremea aia) Droopy, aia albastra din poza e a ta? daca da, tot respectu' ;) |
au fost modele si de e30 cu ceas in loc de turometru, alte modele au turometru dar nu au economizor (sau cum i-o zice la ala care arata consumul instantaneu) so totul e posibil .. :P
|
1 Attachment(s)
exista bmw-uri cu ceas in loc de turometru. cand ai 120 km /h ... ai 12:20 rpm :joy: :joy:
Am postat si o poza ,nu stiu cat de mult se intelege dar totusi se observa ceasul in locul turometrului. |
1 Attachment(s)
da dar asta e e30, pe pisicutza poate nu s-a mai pus ceas :p
|
dap..eu m-am referit asa la modu` general. nu stiu la pisicutza daca e cu ceas sau nu. ;)
|
Numai Ursi cunoastem noi :D
|
Am si eu o intrebare. cine poate sa imi de si mie informatii mai multe despre 325tds si 325td.M-ar interesa fiabilitate, consum, norma de poluare(cea recunoscuta rar) si cam ce ar trebui sa verific daca merg sa cumpar unul? Mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning