![]() |
Re: My logan , Ars :(
Quote:
|
pai stii care e treaba daca iti sparge rotile sau altceva te duci si repari si vii la loc dar asa mai dureaza pana parchezi iar .fereasca dumnezeu. noroc si cu ratele astea ca te obliga sa faci casco
|
Ieri am aflat ca nevasta lu mosu ala e in spital :))) ( a blestemat lumea cine a pus focu sa arda si el si uite ca nevastasa e in spital ) am mai avut eu altercatii cu nevastasa ca zicea ca-i arunc eu cu rosii in curte ca de la balcon de la mine vad direct la ei in curte . Mai am o dacie vechie din 88 si am zis ca o trag fix in poarta sa vad atunci ce ii mai face :))......
|
Quote:
|
@gabau... ti-ai luat banii de la casco???
|
eu cred ca ma duceam si ii bagam doua bricege in gat
|
sal
acum am citit si eu intamplarea ta, si eu am cativa vecini mai "terminati" care fac tot felul de chestii care sa te determine sa muti masina...nu de mult m-am trezit pe Dacia veche cu bors, si mai stiu e ce....ciudat este ca locul unde parcam este al meu acolo am parcat dintotdeauna, si este chiar sub geamul meu, dar daca ii deranjeaza pe ei nu ai ce face....sunt terminati, am mai auzit si ca i-au mutat masina din locul unde parca, dar sa ii dea foc asta e prea de tot. Sper sa se faca dreptate si sper sa poti recupera banii pe casco |
daca tot zici ca mai ai o dacie si ca de la balcon vezi exact acolo,pune mana pe o camera de filmat ,parcheaza masina in poarta si stai si tu la panda vreo 2 zile..si il infunzi pe nenorocit!
|
Mai intai afla cine ti-a facut beleaua....ce motive....si mai ales sa fii sigur ca ala e.........prinde-l noaptea blat....stropeste-l cu benzina....si da-i foc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning