![]() |
Re: Faceti diferenta intre Tuning si inbunatatiri sau modificari.
Quote:
Da si poti potrivi si alta jante si fara a pune flanse facute de "nea Gica" pentru ca poti adapta pre fata fuzete de la alt tip de masina cu unele modificari de rigoare iar la fel si pe spate sau sa schimbi puntea cu totul cum e la dacie sa pui de fuega deci te intreb iar : faci vre-o adaptare , potrivire? Si alt exemplu : am avut un break si pe fata i-am facut capota sa se deschida invers la fel ca la supernova si am folosit balamale de solenza si broasca de logan si tu ce zici s-au potrivit acele balamale si broasca sau a trebuit adaptate? In rest sunt de acord cu tine iar eu nu mi-am postat niciodata vre-o masina la tuning ci la masina mea pentru ca nu am considerat niciodaat ca am tuning pe masina chiar daca am inbunatatit-o mult |
cum spunea si Gratian asta vara intr-o emisiune la Realitatea orice modificare adusa unei masini in plus fata de ce are ea de fabrica se numeste TUNING!!!.....:D(indiferent ca este tuning exterior, interior, motor ,suspensie,etc);un banal sistem format dintr-un cd-player si 4 boxe se numeste tuning daca acea masina nu a avut de la mama ei(ex dat de Gratian)....pacat ca nu mai gasesc emisiunea pe Youtube!
|
Orice ar spune oricine, definitia din dictionarul englez-roman nu se schimba... daca voi vreti sa intelegeti "reglare, ajustare" prin schimbarea cass-ului si adaugarea unei folii pe geam, n-aveti decat, eu nu ma mai cert cu voi.
Noi, ceilalti, nu ne formam cultura generala pe youtube si preferam sa nu folosim cuvinte mari atunci cand ne imbunatatim exteriorul sau muzica. PS: nici macar papagalii de la WCC nu au sustinut vreo clipa ca schimbarea jantelor etc. s-ar numi "tuning", ci "customizing", dar voi nu, Batman, Batman... :lol: Peace! & good luck in TUNING! |
quick 5hifter asta tu ai spus-o : tuning eng.: "to tune - a ajusta, a potrivi" ,iar daca te uiti la ce am scris cand am inceput asest topic rezulta ca sunt perfect de acord cu tine dar in treaba cu potriveala nu ai dreptate , dar asta nu inseamna ca am potrivit ceva si am tuning , dar m-a deranjat faptul ca tu ai zis :" tu traiesti cu impresia ca poti sa potrivesti si alte ceasuri pe o masina? NU! Ceasurile se potrivesc sau NU! " si eu tocmai sunt electrician auto si i-ti spun ca poti potrivi multe componente electrice pe dacia.
Tot respectul! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning