![]() |
Am citit acum cateva luni in supercar istoria lowriderelor....si au prezentat tipii niste bucati..ualleleeee..nu sunt fan lowrider da' alea erau bijuterii...era una de statea proptita curotile din fata in sus la 45% :shock: .Sa nu mai zic de crom...si cat de jos puteau sa stea.
|
speedere, ai trecut de la presupusul gti la locomotiva asta? :lol: Oricum, nu esti departe de oltcit... :lol:
soichiro, lasa-l bre ca e certaret foc... :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
lol... sa stii k vreau sa ne dam dupa ce o sa ii termin rodajul ;) makar asa de curiozitate, ca am observat ca ambele fac 0-400 in 15.20 sec.. cat despre locomotiva asta... eu mam indragostit de ea si de sunetul ei de american v8 bitch :twisted: cand o sa fie gata te invit la o tura cu ea :P si nus certaret... doar k mam enervat un pic ,k nus dala sa faca poze la masini sa le puna pe site k fiind ale lui :) |
Piese Chevi
Speedere oglinzile de pe impala sunt originale?Ca am si eu o oglinda de Chevi o am demult e noua si e rotunda.
|
In cazul asta, iti datorez niste scuze si sper sa le accepti. Scepticismul meu vine de la faptul ca am intalnit multe cazuri dintr-astea care s-au dovedit incercari grosolane de epatare falsa.
Sa o stapanesti sanatos si sa nu o strici transformind-o in pimp car. E pacat de ea. Apropo, un sistem intreg de suspensii electro-hidralice cu garda variabila e de la 10.000 E in sus. Offtopic: Civic Type R model 2004 cu volanta usurata si transmisie imbunatatita este mai rapid cu 3 sutimi decat Golf 5 GTI pe 400m si cu 6 sutimi pe 0-100 km/h. Asta pe hartie, pentru ca in realitate sunt ceva mai mari diferentele. Doar cu CAI, evacuare si slick-uri, CTR scoate aproape 14 sec pe 400m. In orice caz, buna alegere Bogdan_16v. |
cambera... cred ca sunt originale... probabil difera oglinzile de la masina la masina
soichiro... accept scuzele :) inteleg si dc.... la cati pusti dastia sunt pe aici,care mint 101% din viata lor..... nu o sa o fac pimp car.... ci doar asa cum e ea... e prea frumoasa si asa... o vopsea noua, pielea schimbata in interior, ornamentele cromate din nou, motorul facut nou noutz,transmisia la fel.... sper ca totul sa se termine cat mai repede si sa fiu cu ea la vreun tuning show :) offtopic.... eu vreau doar sa vad cum se tine gtiu' cu un ctr :) ca ma face e partea a2a ... oricum, ctr imi place si mie mai mult ,dar asta e |
felicitari pentru masina , arata foarte bine pentru varsta ei.
multa bafta in restaurare |
Felicitari pt achizitie. s-o stapanesti sanatos. daca nu ma insel, nu e masina din videoclipul lui Cream & CRBL?
|
mersi... da...ea e :)
|
wow
felicitari 5K euro e un pret f mic pt asa masina. O sa fie scumpa ins restaurarea daca o sa importati din state toate piesele, dar merita. Pt suspensia pneumatica, nu-ti trebuie neaparat ceva superperformant, care sa \"sara\" ca in competitile de low-ridere. Ceva decent ar trebui sa gasesti pe la 3-4 000 euroi. In rest, un sistem de sunet bun si niste jante frumoase (vezi FOOSE). Sigur ca si un motor nou de la GM (454 :D )ar merge, ceva puternic dar deja e complicat de importat si omologat cred. |
Re:
Quote:
restaurarea o sa fie mai mult in interior si pe la tabla... fetele de usi sunt cam compromise de timp, in rest multa treaba la detalii despre treaba cu low rider... nu stiu... eu personal nu am $$$, si cred k taikameu nu o sa fie de acord... e multa munca , mai ales la ranforsarea caroseriei o sa pun pe ea un sistem de sunet mai capabil decat cel care este akuma.... si despre jenti... imi plac mult cum dau cele care sunt akuma pe ea...poate altele? nush oricum, caut pe cineva care stie unde se pot croma barele, jentile, accesorii de interior etc. |
Inca 5000 cmc bagati la 4 Speed Squad :lol: :lol: :lol:
Bun asa, chiar era nevoie !!! Felicitari mane !!!!!! |
8) 8) 8)
10x in afara de astia 5000cm3 mai am motoru ei original , L6 de 4.2 :) il pun pe o bicicleta si facem o racheta :D btw... pt masina asta, k e pretentioasa,o sa aiba nevoie de placute patrate :D |
2 Attachment(s)
Speeder, Impala cabrio de care ziceai e cumva alba si cu 6 stopuri rotunde fabricatie 1960??
mult noroc cu 66-le tau, in final cat a fost pretul ce l-ai dat, 5.000 euroi? nu crezi ca puteai gasi dincolo una mai veche la banii astia? zic si eu pt ca cele mai frumoase Impala sunt cele cu stopuri rotunde, ultima fiind 65-le ce avea si oglinile rotunde.. oricum, e ceva diferit pt Forumul asta fata de plasticurile cu care ne-au obisnuit multi MUSCLE POWER in :peace: shape(VEE shape) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning