![]() |
Prezentare??
Nume:Dragos (sau Alex)
Data nasterii:11 septembrie 1982 Ocupatie:student AC Iasi,sa dea Dumnezeu din toamna sa fiu student AC Bucuresti... Hobbyuri:masini,motoare,tot ce tine de 4 roti (si nu numai...poate si de 2) Masina:307 1.6 110CP |
pun alte poze
|
2 Attachment(s)
Nume :Ioan
Data nasterii : 01.06.79 Ocupatie : Economist Hobby : tuning , masini Masina : Skoda Octavia 2003 P.S. Offtopic - Neoanele au disparut :D Stii cine ce si cum :))))) |
NUME:Razvan
OCUPARIA:Student AUTOVEHICULE RUTIERE DATA NASTERII:27.04.1983 TELEFON:0744.531.069 HOBBY:pe langa masini si tehnica in general,o gramada MASINA:aveam odata...sper mai fiu fericit candva |
1 Attachment(s)
o sa..ai masina tnos..stai lnisitit..pana atunci hai sa bag si eu o poza ..recent facuta..cu mine :D 8)
|
1 Attachment(s)
Nume:Bogdan Comsa
Data nasterii:12.12.1981 Localitate:Bucuresti Ocupatzie:student Univ.Romano-Americana,anul 4,Integrare,part time un job la firma unei cunostinte(imi iese si mie de-o finala :)) Masina:Seat Ibiza 1.4 16v 101cp 3usi Hobby:masini,calculatoare,flirturi 8) (a nu se citi filtru),desen(am desenat multe masini in 3D pe hartie,multi zic ca ma pricep),calatorii,muzica(orice,da' nu manele). Visul meu:la anu' sa-mi iau mashina din poza(visuri,deh) |
Nume: Eremia
Prenume: George , Marian Data nasterii: 22, Aprilie , 1986 Ocupatie: elev la lic Mircea eliade si configurari sisteme de operare Windows , Machintosh, RedHat Linux Masina: 2 Dacii amarate Hobby-uri: Masini, motoare, yachting(pentru cunoscatori am 7 ani la activ) muzca cat mai tare f>ck manele |
:D
Prenume \"Nicu\" dar prieteni imi zic Feghea Turbo vine de la un r5 pe care l-am avut !
Varsta 20 de ani ! Hobby Masini , Curse ! Ocupatzie Student ! |
1 Attachment(s)
Salutare tuturor.
Daca tot citesc forumul asta de ceva timp,am zis ca n-ar fi rau sa ma bag si eu in seama :lol: Deci... Prenume: Tibi Data nasterii: 27, Aprilie , 1974 Ocupatie: informatica Locatie: Italia Masina: Fiat Coupe 2.000cc 20v doar 150cp..din pacate :P O sa postez si o fotografie,faceti abstractie de mine,dar deocamdata e singura decenta :lol: Promit ca daca o spal week asta(destul de greu de crezut) fac si cateva foto,de data asta numai cu masina :crazy: Week placut tuturor! |
super arata masina mie nu prea imi place fiat ,este la noi unul galben si nu se potriveste culoare dar asta albstru e super .sa te apuci de el sa ii mai ridici performantzele ca merita
respect :lol: |
1 Attachment(s)
salu`tare la toata lumea :)
Nume ... nu conteaza Prenume Anca Data nasterii 23 Marte 1987 Varsta 17 ani .. Hobby Fotbalul .. masinile.. netu`l .. muzika.. Oras Craiova Si aaaaaaa.. uitasem sunt fiica lui Gabi :P si sunt o dinamovista inraita.. :twisted: see`ya .. |
Re: Identitati/Despre noi 2
sebiTM
timisoara 30ani renault megane masini,motociclete si tuning exterior |
Re: Identitati/Despre noi 2
Quote:
Si...bine-ai venit Sonn...nntz...HAI STEAUA! :wink: |
mda
Prenume: Tudor M. Data nasterii: 05.06.1977 Ocupatie: webdesigner Locatie: Brasov...de cand mi-am cumparat masina mi-am dat seama ca asta e undeva in Romania :( .... Masina: Dacia Nova GTI ...zic ei... Pasiuni: pai de la 3 ani am ce am cu masinile...si mai sant si altele...dar dupa :wink: |
:oops:
Nume: Horica Porecla: Monstruletu' Masina: Volkswagen Scirocco , 1.8 16V Locatie: Timisoara Ocupatia: inca student (mai 2 luni), lucrez full-time Hobby: hmmm ... masini, basket, masini si compu' |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning