![]() |
Re: PPI Audi R8
parca arata mai bine stok
|
Arata foarte bine, dar totusi mie unu imi place mai mult varianta v12 TDI cel putin la aspect
|
Arata bine si asa....dar mai frumos mi se pare stock..
|
e frumos si asta da parca tot v12 tdi e mai misto :D
|
Interesant dar parca mai frumos era celalalt!!!(parerea mea)
|
este extrem de tare masina.....dar dupa parerea mea ar trebui schimbate jentile....trebue dalea infundate si ar arata si mai bn
|
V12 TDI e mai rapid cu 0,4 sec in acceleratia de la 0-100 decat r8 pe benzina.... inexplicabil dar bestial :)
|
mie imi place desi recunoasteti ca la motor nu prea e mare diferenta (doar 30 cp) dar kitul de carbon e marfa....:-D
|
Quote:
|
Quote:
MAMA ma mai spart... asta era cel mai important lucru de care ti-ai gasit sa te iei ba desteptule? Am plecat de 11 ani din romania, fi fericit ca stiu si atat, ca cu altii nu pricepeai nimic din ce scriau |
Quote:
|
Quote:
|
Mai este si exemplul de la A8 intr-adevar cu 4.2 TDI si 4.2 FSI dar la fel, TDI-ul e dopat cu 2 turbine si chiar si asa e o barely difference.Pune pe FSI macar o turbina, sau nici atat, un compresor si ar fi suficient sa se schimbe treaba.
|
Audi au pe frunte scris "Campanie Diesel".Singurii care au pretentia unui "supercar diesel" (apropo, cate zeci de litri cilindree i-ar trebui sa ajunga la performantele unui adevarat supercar, gen Porsche Carrera....mai mult de 12 litri si mai mult de 4 turbine?).Apoi au promovat dieselul intr-un fel parsiv chiar fata de ei insisi.Acele 3.2FSI si 4.2FSI de pe Audi le vad ca pe niste motoare voit "neterminate".Altfel as fi tare curios sa-mi explic cum de 4.2FSI-ul de pe A8 nu are si el in durerea lui acei 420cp si 430Nm, precum cel de pe R8, motor cu care spulbera 4.2TDI-ul de pe A8 (din moment ce e aproximativ egal in performante cu cel de 6000cc de pe R8 TDI).Adica ar fi avut si A8 FSI 4.6 (ok, fie 5s ca o fi mai greu decat R8 ) demaraj, fata de 5.9 ale TDI-ului si viteza de varf incomparabil mai mare.Dar deh, nu mai avea farmec, nu era voie..."noi tre' sa aratam ca TDI-ul de aceeasi capacitate si cu un manunchi de turbine e mai tare.Apoi comparam 4.2FSI-ul cu tot ce poate da el intr-adevar cu un TDI cu 50% mai mare".Tare chestie.Dupa ce iese cel de 5000cc turbo or sa faca unul de 8L TDI ca sa-l intreaca (poate....daca...)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning