Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Db-05-dsw (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/58145-db-05-dsw.html)

AAlpine1 27-11-07 15:23

Re: Dsw_adx

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1216038)
am mai pus cateva poze mai vechii...ce parere aveti

daca tot ai kitul de spoilare vitan racing + suport de remorca de cartofi dc nu ii pui si bullbar pe fata, vultur pe capota, flacari pe laterale si etc ?

aditzu_adx 27-11-07 18:08

Re: DB-05-DSW---pareri si sugestii

eram sg k o sa se ia cineva si de carligu aka....hai sa va explic de ce nu lam dat jo....pt k mai aq cateva saptamani eram intro intersectie si faceam stanga,si cand poc una in spate....intrase un bou in mine.....masina mea nu avea nmk iar a lui ii ajunsese cuiu pana in radiator....si daia nu lam dat jos....

aditzu_adx 27-11-07 18:49

5 Attachment(s)
hai sa va arat prima mea masina....o dacie din 90....am omorato de a gasito draci=))

fiderzen 27-11-07 19:13

mai bine o pastrai pe cea veche :)

AAlpine1 28-11-07 10:44

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1218768)
hai sa va arat prima mea masina....o dacie din 90....am omorato de a gasito draci=))

vrei sa zici ca ti-ai batut joc de ea........

aditzu_adx 28-11-07 13:24

nu miam batut joc de ea...doar am alergato ptn mai mult...am vanduto cu o zi pana sa o iau pe asta

aditzu_adx 06-12-07 18:20

Re: Db-05-dsw

2 Attachment(s)
salutare baieti....am revenit si yo dupa o lunga perioada...am mai scos din abtipilde, am scos ornamentu acela de pe bara, am scos pleoapele alea negre si leam facut albe....si cam atat decamdata...vreau sa imi iau si yo niste semnale transparente si niste jante dar nu prea am finante...uitati o poza

yntisar24 12-12-07 19:56

Nu are rost sa umplu paginile cu ....prostii...a fost un sfat da u ai luat-o cum ai vrut u ..inainte sa postezi...te uiti ,analizezi si apoi iti prezinti masina ..plina de nike-uri si tot felul de nu stiu cum sa le numesc....daca te-a deranjat ..e problema ta .....si eu am avut dacie ...da nu era plina de ...tot felul de .....si cand ti-oi face u o masina sa traga atunci sa vb.....pana acum nu ai facut nimik....tunning nu inseamna ....capace,"pleoape'' de pe faruri,banda izolatoare pusa pe capota motor si portbagaj,oglinzi etc ,benzile de pe spoilere si stopuri.....in fine...bafta la tunarit !!!! P.S- mai rasfoieste prin urma sa vezi ce si cum!!!!

ynp_46 12-12-07 22:37

Re: Dsw_adx

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1216038)
am mai pus cateva poze mai vechii...ce parere aveti

:lol: 1. la mana... Ce ai facut la masina?:lol: 2. dai jos izolieru de pe faruri adica "pleoapele" si desenu ala de pe capota, taranisme:))

aditzu_adx 27-01-08 11:39

DB-05-DSW....o dacie berlina

4 Attachment(s)
salutare...am revenit si yo dupa o perioada mai lunga pt k nu prea am mai facut nmk la masina.....1.i-am dat pleoapele de tot jos si e mai marfa asa...ms pt sfaturi...2.i-am pus si yo eleron dinala la luneta....3.i-am bagat plasa in aerisitoarele de pe stalpi..si am sa ii dau jos si dunga aia alba de pe lampi.....si aq astept sa vina primavara k sa o bag si yo la vopsit k nu se mai poate....astept pareri si sugesti despre cele 3 lucruri facute....ms mult si bafta tutoror la tunarit...:D;)

Andrey_FL 27-01-08 13:27

pe unde vine gaesti si cat ai dat pe eleron?

ozn_yakuza 27-01-08 13:29

Re: DB-05-DSW....o dacie berlina

adi auzi dar fosta ta dacie unde e ca poate iau e u jantele de pe ea adica sa le cumpar.
poate ne combinam la o vanzare.
si auzi tuningul inseamna sa iti faci masina asa cum vrei tu pt ca tuningul inseana individualizarea masinii tale si o faci cum vrei nu cum se zice pe forum pt ca multa lume de aici vb prosti si se dau cunoscatori dar vai de capul lor.
putina lume cunoaste cu adevarat ce inseana tuningul.

aditzu_adx 27-01-08 13:34

sall ftu....eleronu mi l-a dat un tovaras care la avut pe masina si a vandut-o...si nu am dat nmk...nush cat e unu ..cred k vreo 200 mii cred nush sg....am sa ma interesez si iti zis.....si gaesti vine pe principala dintre bucuresti-pitesti undeva pe la jumate...

aditzu_adx 27-01-08 13:40

ozn....masina am dat-o de vreo 5 luni si nush pe unde mai e k a dato si ala mai departe....si oricum nu am dat-o q jante....jantele le-am dat pe la bucuresti cam de vreo 2 luni.....nu am idee de unde poti face rost de jante dale....dar au o problema k sunt dinalea turnate si nu poti sa le pui fara camera k sunt din 2 bucati si rasufla.....toate modelele alea.....man mai intra si u pe mesu ala:D

aditzu_adx 27-01-08 14:19

Re: DB-05-DSW....dacia mea

1 Attachment(s)
am uitat sa pun si o poza q motoru....uite k a sosit si aia.....

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning