![]() |
Quote:
Quote:
|
stai linistit ca el nu este unul dintre aia cu biciclete....arunca o privire pe topicul lui si o sa te convingi ca va face ceva dintr-un matiz (bine, si mie imi vine greu sa cred ca poti avea atatia cai-putere pe un motor in 3 pistoane de 800 cmc, dar cine stie?)
|
Quote:
|
corect, daca e atat de \"lejer\" sa triplezi puterea unui motoras, sunt curios cam ce ar insemna \"foarte greu\" in operatiunea asta...s-ar intelege ca se poate ajunge si la puteri mai mari de atat :shock:
|
lejer= cu un kit cumparat....
se gaseste in afara kitul de turbo care se spune ca te duce la 129 cp kitul contine: chiulasa noua echipata complet, pistoane forjate, injectoare noi, ECU nou, turbina gaerie de admisie si evacuare, evacuare completa, cold air intake |
Re:
Quote:
=?$ :?: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
mai informeazate :| poti sa faci: -CIP (6CP)\ filtru sport (1- 2 CP) evacuarea (dar nu se merita la o masina de 5000E sa dai pe evacuare aproape 1000E sau mai mult) Sfat pt Matiz: suspensi sport ( se gasesc, dar nu in romania) |
Re: SUGESTII PENTRU TUNING MATIZ
cam cati poti scoate maxim dintr-un matiz ??:?:
|
si daca stie cineva cat ajunge sa schimbi toata iesirea si sa pui din inox borla si daca se schimba sunetul la matiz daca bagi numai toba finala din inox
|
kitul turbo cumparat de la cehi costa 3000 euro cu montaj cu tot....partea buna sau proasta[depinde din ce punct de vedere privesti;)]este ca montajul se face doar la ei......puterea masurata pe dino este de 105 cai.....mai mult decat suficient ptr o masina de talia asta.....129 de cai scosi lejer din masina asta e super greu de scos......si eu am matiz si imi iubesc masina mult dar nu cred ca este posibil asa ceva...eu am in proiect kitul turbo....si sper cat de curand sa vad cum merge un matiz de 105 cai......oricum nu trebuie sa aruncam cu pietre si sa jignim oamenii,parerea mea,daca ai matiz nu inseamna ca ai bicicleta sau chestii de genul asta...vld cred ca si tu ar trebui satzi controlezi putzin modul de exprimare...hai sa nu jignim oamenii ca au motorul mic la masina si nu prezinta interes.din contra eu asta consider tuning adevarat,sa faci dintr-o masina fara pretentzii omasina care sa dea clasa la altele mult mai puternice.....si nu stiu daca tzir pica bine sa vezi ca esti umilit la semafor de ''un motor de bicicleta''....
respect... |
se merita sa faci sistemul de esapament totul din inox Borla ? aduce ceva in plus la cai sau numai sunetul schimbat ... ?!
|
1 Attachment(s)
turbo...
cu asemenea jucarie faci ravagii.. |
10 Attachment(s)
poze cu matiz turbo......
un vis devenit realitate......in curand si un filmuletz cu ce face ''bestia'' |
6 Attachment(s)
sugetii.. solutii.. sa va dau ceva de la noi..
scuzati prafu'... work in progress.... all the best from SmokeDesign, Smoke out |
bai baieti!
calmati-va cu matizuturile astea am vazut p-acolo admisii de aer chestii trestii dar... blocu motor, pistoane alea ce mai zic ca sa nu mai zicem ca masina e f usora si la fel de instabila asa ca... din punctu meu de vedere ca sa scoti dintr-un matiz o masina competitiva singura solutie e SA O SCHIMBI |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning