Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Test de inteligenta (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57981-test-inteligenta.html)

aleks 23-11-07 20:01

Re: Test de inteligenta

mi-am adus aminte de o anumita soferita, si mi-am schimbat parerea de la inceputul postarii, pana am terminat de scris :p:p

Sasha 24-11-07 12:32

offf doamne... penibil :oops::oops: "daca ai gasit clapeta, se ridica putin capota. Tre sa bagi degetele (ca o doamna, da de) si simti " ...m`a dat gata :|:|:|:|

~Ada~ 24-11-07 13:09

Cea mai "tare" a fost aia care la un moment dat a zis ca-si suna barbatu'...ma gandesc oare ala e la fel de planta ca si ea sau altfel cum de o suporta....sau mai bine zis de ce nu ii arata chestiile minore pe care trebuie sa le stie orice om ca sa nu se faca de ras....:rolleyes2 :rolleyes2 mai ales public:oops:

Sasha 24-11-07 13:17

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1213666)
Cea mai "tare" a fost aia care la un moment dat a zis ca-si suna barbatu'...ma gandesc oare ala e la fel de planta ca si ea sau altfel cum de o suporta....sau mai bine zis de ce nu ii arata chestiile minore pe care trebuie sa le stie orice om ca sa nu se faca de ras....:rolleyes2 :rolleyes2 mai ales public:oops:

:lol: barbasu' cred ca i'a luat masina ca sa scape de ea cu "du`ma 'colo fa`mi aia" etc.... dar nici in halul asta.... nu inteleg... de ce puii mei ii lasa pe unele fenomene sa cumpere masini???:cry2::cry2:

aleks 24-11-07 15:15

pai... le lasa pentru ca au banii necesari, si pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat...
problema nu e cnu stii, problema e sa nu persisiti in nestiinta, ca devien prostie :)
trebuie apreciat faptul ca doamnele mai sus amintite se straduiau sa afle cum se face treaba, ca altfel nu intrau pe topicul ala,nu? :)

Mustang 24-11-07 15:22

Intrebare: dar nu ti se face putin rusine sa recunosti asa, in public, ca esti prost ?!

~Ada~ 24-11-07 17:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1213837)
pai... le lasa pentru ca au banii necesari, si pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat...
problema nu e cnu stii, problema e sa nu persisiti in nestiinta, ca devien prostie :)
trebuie apreciat faptul ca doamnele mai sus amintite se straduiau sa afle cum se face treaba, ca altfel nu intrau pe topicul ala,nu? :)

Nu cred;) Erau mai smart daca intrebau un cunoscator,..sot,prieten,frate etc nu sa se faca de ras in public cum zice si Mustang;)

TR_00_ANN 24-11-07 22:59

nu mai pot de ras.....ce se intampla pe forumul ala, e ca in reclama aia cu ,,unde e motorul?, cum arata?, filtru de polen,,:lol: :lol:

~Ada~ 25-11-07 19:27

Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 1214528)
nu mai pot de ras.....ce se intampla pe forumul ala, e ca in reclama aia cu ,,unde e motorul?, cum arata?, filtru de polen,,:lol: :lol:

Cam asa ceva..poate mai rau de atat:shock: :shock:
Si ma mai miram eu de ce se face misto de femei..cum a fost si reclama aia atunci la bere cand nu erau alea in stare sa schimbe roata la masina:rolleyes2

aleks 26-11-07 14:13

nah, pentru asta sunt forumurile, ca sa ne informam...
sub un nick nu stii intotdeauna cine este, poti intreba ce vrei, iti lamuresti problemele, si scapi de situatia oarecum stanjenitoare in care trebuie sa intrebi pe cineva fata in fata

Sasha 26-11-07 14:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1216783)
nah, pentru asta sunt forumurile, ca sa ne informam...
sub un nick nu stii intotdeauna cine este, poti intreba ce vrei, iti lamuresti problemele, si scapi de situatia oarecum stanjenitoare in care trebuie sa intrebi pe cineva fata in fata

sau...sa rada toata tara de prostia unora :lol:

dagosh88 27-11-07 00:19

Nu este chiar atat de absurd ce se intampla pe acel forum,lumea de pe acest forum cunoaste aceste lucruri pentru ca este pasionata...dar cata lume stie cum functioneaza un televizor sau un cuptor cu microunde...doar cei pasionati de aceste lucruri, pe cand cei care le utilizeaza trebuie sa stie doar cum se folosesc,asa este si la ele, trebuie sa stie doar cum se conduc si cum se actioneaza aparatura din habitaclu,nu si cum functioneaza, cum se desface sau se repara, uneori e mai bine sa nu iti umpli capul cu informatiile care nu te intereseaza.
Cand ai nevoie sa stii dai un telefon sau intrebi pe un forum ca in cazul de fata.
Si cum mi-a zis maicamea: "in ziua de azi important nu este sa stii,ci sa il cunosti pe cel care stie!!!" ;)

Mustang 27-11-07 08:53

Si ne mai intrebam de ce tara regreseaza in cultura in loc sa progreseze.
Fantastic! :)

aleks 27-11-07 11:46

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1217805)
Si cum mi-a zis maicamea: "in ziua de azi important nu este sa stii,ci sa il cunosti pe cel care stie!!!" ;)

mare dreptate are mama ta :)
atunci cand ii stii pe oamenii cu informatiile, si tu le folosesti, esti cel mai puternic :)

dagosh88 27-11-07 20:21

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1218226)
mare dreptate are mama ta :)
atunci cand ii stii pe oamenii cu informatiile, si tu le folosesti, esti cel mai puternic :)

Nu degeaba e director...;)

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1218226)
Si ne mai intrebam de ce tara regreseaza in cultura in loc sa progreseze.
Fantastic!

Daca te-ai uita la alte tari sa vezi cat de bine o duc fata de noi si ai observa ca ei nu sunt cu mentalitatea asta stupida,sa invete cate putin din fiecare dar niciuna prea bine, ei invata una si foarte bine, fiecare e pe domeniul lui si atata conteaza, orice altceva nu e treaba lui, se ocupa altul si o face bine decat sa o faca el si pe jumatate prost.

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning