![]() |
Re:
Quote:
|
pey psycho suntem tovarashi cwe dreaq :)) =)) dc esti egoisr si tii nr doar pt tine ??
|
gata acu totzi pe psycho...
bv ma baietzi... si eu daca vroiam luam nishte nr de tel...! da nu am avut mobilu la mine :) si agendutza nu o scoteam :)) |
fratee .. fetele vrea la mare :P
la mare la doaree .. daca fetele sunt din bucureshti vrea la mare ... nu vor .. k nu sunt mai multe de 10 :p |
pai..le ducem la mare???ce-i asa greu...le si cazam la 3 stele sa nu faca figuri..sau vor cumva la 4-5 :roll:
|
cu banii de cazare la 3 stele mai bine inchiriem un apartament cu 2 3 camere :)) acelasi pret conditzii mai bune...si stam o luna intreaga :D
|
mah sa stii ca ai dreptate:))..
da n-o sa mai aiba fata room service si piscina la parter:(.. |
iulica le`a intreabt cat le ne costa o poza cu ele .. si fetele au raspuns k .. , cu 200 de mii le putem avea p amandoua .. shtitzi ce am inteles noi nuh :) ....
|
pai da..dar banuiesc k nici ele n-au specificat...200mii de....CE?cocostarci?
nu cred...am o banuiala k se refereau la ceva euroi..sau lire sterline :roll: |
e nici kiar asa...
poate era super oferta la iulica si psycho... ca daca sunt baietzi mai aratoshi...constantza...mare alea alea... deja isi imaginau fetele...eu cred ca aberez... da asa era frumos...si depinde de poze mai ca daca stai sa te gandeshti sunt multe tipuri de poze pe lumea asta...nebunilor! 8) 8) 8) 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning