Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Usi de lamborghini (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/5767-usi-lamborghini.html)

zguby 28-06-05 21:09

Re:

[quote=\"Gaina\"]
Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
Quote:

Originally Posted by \"alex_102\"
Stiu pe cineva care pune... a mai pus pe o pisica neagra in 4 usi... chituri originale importate... totul ( kit + montaj ) costa 600eu.

as vrea si eu un numar de telefon la care pot contacta firma sau persoana.mersi mult

Super asha la 600 euro pai merita frate sa ti le faci pe toate 4 asha :))))))))

razvy-buhuhu 09-07-05 23:03

masina e a uni campion

1 Attachment(s)
  • masina e a uni campion var cu mine si a facut usile la D20 TUNING-Pitesti super belea sunt

zguby 09-07-05 23:12

Super, ai idee cat l-au ajuns ?

aleks 22-07-05 14:29

nu stie nimeni un nr de telefon de la ei?

amadeus_and 23-07-05 00:16

Daca doriti lambo doors, sunati la 0722.165.477....
Montajul se face la constanta...
Unul din produsele finite il vedeti in semnatura mea...

PS: Produsul finit este doar modul de deschidere a usilor...masina e inca \"work in progress\"...

ALXutz 23-07-05 11:03

vreau un pret (macar aproximativ)... difera functie de modelul masinii sau kiturile sunt universale ?

amadeus_and 23-07-05 17:09

Chiturile sunt universale...vin chiar negaurite pentru a se potrivi pe orice masina...
Pentru pret trebie sa suni...

alexutzu 23-07-05 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Chiturile sunt universale...vin chiar negaurite pentru a se potrivi pe orice masina...
Pentru pret trebie sa suni...

deci de aici ar rezulta ca preturile sunt diferite in functie de masina.... daca kiturile sunt universale, totusi de ce difera pretul??

aleks 30-07-05 09:39

Re:

[/quote]deci de aici ar rezulta ca preturile sunt diferite in functie de masina.... daca kiturile sunt universale, totusi de ce difera pretul??[/quote]
doar nu vrei sa coste manopera la dacia din 98 ca la seria 7 din 2005 :lol:

alexutzu 30-07-05 12:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

deci de aici ar rezulta ca preturile sunt diferite in functie de masina.... daca kiturile sunt universale, totusi de ce difera pretul??
doar nu vrei sa coste manopera la dacia din 98 ca la seria 7 din 2005 :lol:

de ce nu? nu sunt aceleasi balamale? nu se dau relativ aceleasi gauri?

SHOGUN-A8 30-07-05 22:25

Mi se pare mie sau au devenit lambo-doors pe o masina un kitch?!? :? :?

orlando 30-07-05 22:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Mi se pare mie sau au devenit lambo-doors pe o masina un kitch?!? :? :?

ce te face sa crezi asta???
mie mi se par mashinile cu lambo dors super frumoase...asa ca look cand au ushile deskise dar din cate am auzit sunt cam incomode asa am auzit...da fiecare cum ii place...
si intaresc ce spune si alexutzu adica e aberant d c pe dacie e mai ieftin ca pe seria 7 nu e aceashi mana de lucru nu e aceashi bormashina sau ce e...asta e treaba...in romania se uita ce mashina ai si dupa aia iti spune pretzul... :?

SHOGUN-A8 30-07-05 23:55

Quote:

ce te face sa crezi asta???
Pai...am vazut o Acura Integra type-r cu fata de carerra si cu usi de lambo si am vazut(mai ales in ultimul timp) o gramada de masini ieftine(f. ieftine) cu lambo doors.
Si daca stau sa imi imaginez cum iese un tigan dintr-un Cielo ridicand portiera in sus... :lol:

Skillzu 31-07-05 00:40

nu nu nu...nu sunt kitch....doar k au inceput sa fie la moda pe la noi....

Piry 31-07-05 10:04

shogun vrea sa zica ca ce-i la moda ii kitch ca deja incepe sa aiba tot mocanu, si cam asa ii dar la \"gullwings\" inca nu se pune problema de asa ceva .

adu-ti aminte de vinyluri, acuma 2 ani daca vedeai un vinyl era superbestial si iti curgeau balele, acum deja are multa lume. dar asta asa o sa fie intotdeauna.

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning