![]() |
Re: Familisti Cu Inima Sport :-)
R36 dupa care C63 , restul nu pare interesant ;)
|
cel mai interesant de aici, cu siguranta(gusturile) este RS4, dar referitor la ce ai spus tu... cine are bani de RS4 respectiv de C63 nu cred ca isi face probleme referitor la achizitonarea a doua masini...
|
Se Pare Ca Sunt O Gramada De Variante Pe Care Am Uitat Sa Le Iau In Seama ... Dar Eu Am Incercat Sa Le Pun Pe Cele Mai BUNE !!! Si Da ... Unele Sunt Foarte Scumpe ( C63 AMG / RS4 ) ... Chiar Foarte Scumpe ... Insa Oricand Se Pot Alege Motoare Mai Mici Cu Packetele Sport ... Asta Pentru Cei Mai Saracutzi ( f multi totusi )... Dar E OFF`TOPIC :D
|
1 Attachment(s)
As alege RS4...care mi se pare mai mult decat o masina de familie :)
Si cu ceva mai putini bani as lua un Alfa 159 Sportwagon 3.2 V6...care arata superb...:| |
7 Attachment(s)
Mai Sunt O Gramada De Modele Care Merita Atentie ... Si Care CRED (!!!) Ca Au In Echipare Si Motoare Destul De Mari ... 3.0i V6 ( daca gresesc contrazice`ti`ma ) Sau Poate Chiar Mai Mari ... Ar Mai Fi Astfel .... ( Nu Le Stiu Denumirile Exacte ) Citroen C5 Kombi , Peugeot 407 SportWagon , Volvo V70 ..
|
8 Attachment(s)
Renault Laguna Combi , Mazda 6 Combi ... Toyota Avensis Combi ... Eu Sincer Din Ultime Adaugate .. As Alege Avensis`u .. Mi Se Pare Destul De Reusit !!!
|
Cred ca C63 AMG. :)
|
oameni buni nu va mai certati . fiecare le au pe a lor. da parca a japonezilor is mai mult arta. apropo stiti cum cunosti un posesor de ferarri? are tot timpu miinile murdare. poate calutii aia multi fac mizerie prea mare
|
cel mai tare e C63 AMG,aia da masina.Daca nu....Audi :)
|
Este De Asteptat Ca Majoritatea Sa Aleaga Mercedes`u .. Ca Deee... Era O Melodie Mai De Mult .. Mercedes`u E Merceds ... RESTU SUNT MASINI !!! ... In Fine ... Nu Multi Isi Pot Permite .. Iar Mercedes C63 AMG Costa Pe Undeva In Jur De ... 70.000 de EURO !!! :shock: Dar Cei Care Isi Permit Au Cu Sa Se Mandreasca Dupa , NU ? Motor de 6.3 , v8 , 457 CP ,600 NM ... 8) ..
|
Te rog sa scrii cum trebuie si cum este normal. Nu mai folosii majuscule la inceputul fiecarui cuvant si ingroasa (bold) numai fraza sau cuvantul care vrei sa iasa in evidenta nu intreg postul. Risti o sanctiune daca vei continua asa.Multumesc.
|
Scuzee .... :???: dar asa ma obisnuisem ... nu o sa mai fac asta ... SCUZE !!!
|
Ok.Nici o problema atunci.;)
|
Quote:
|
Nu uitati de Subaru Forester sTI... motorul turbo de 2.5 litri face minuni ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning