![]() |
1 Attachment(s)
Special pt Hondaru :D
|
fratziolor vreau sa spun k a fost super....am stat doar 6 ore si singurul lucru pe care il regret e k nu am mai prins shi nu am corupt pe nimenea sa cumpar macar o daia cu TOYO...:(.anyway a fost chiar foarte frumos,pisi(cea cu fusta scurta neagra de la nissan 300zx) 8) mi-a luat mintile da' mai frumoasa era cea de lanha rx-8 insomnia.alea dah femei.am ratat striptease-ul de la 4tuning :(....pt prima oara in viata mea m-au trecut fiori din cap pana in picioare shi asta cand stateam langa toba lu' gusti shi ii dadea in ture....desi mare diferentza nu a fost fatza de rx-8 si ceres a fost demential..doar la celica m-am infiorat...superb...poate k sunt nebun dar a fost......cat despre show:respect zxz shi hai.....autoblocantul face diferentza....+experientza shi pasiune.:Drespect toyo tires shi insomnia....respect 4 all.
prea multe de spus...frumos oricum.asa da.. sa nu ma injuratzi dak am innebunit 8) |
Re:
Quote:
2. Ceky 3. Shaggy 4. Gusu 5. Blondu 6. DDB 7. Claus 8. Edi A3 De ce zici ca nu au fost 8 masini? Pe ce baza? |
1 Attachment(s)
Insomnia rullz big time ! Felicitari Greg, Poli, Shaggy, Gusu', DDB, Blondu', Edi, Claus precum si celor de afara (Stelios, Sever, etc.).
|
Baietrzi mai puneti poze ca eu nu am avut aparat foto deci poze in calc nu am (decat in tel cu alea 2 care au facut show :D )
|
Re:
Quote:
|
pana mea ... ce mai pot spune shi eu? ... BELEA ...
Am luat autograf de la LEU ... l-am cunoscut pe Domnul HORA ... unul din cei mai tari VTM`ishti de pe la noi ... o groaza de lume interesanta ... respect tuturor celor ce au fost ... shi shi-au spart cauciucele ... :D la multi ani CRY`u :D:D:D |
Re:
Quote:
Nu contest cele spuse de tine aici insa cred ca tu esti printre putinii care treuie sa ia exemplu de aici. Trebuie sa fim corecti si sa spunem ca desi sunt multe de imbunatatit este un mare pas inainte. Remarc in mod deosebit prezenta FRA si masinile participante la VTM si RALIURI in Romania. Referitor la taxa acesti bani par bine inregistrati fiscal si pretul e rezonabil. Mi-ar placea sa pot face un salon unde pretul sa fie de 500 000lei iar lumea sa fie multumita pentru ce a platit. |
Re:
Quote:
Totusi sa nu ne imbatam cu apa rece. Pana la extaz mai e mult. |
A fost misto, dar cum s-a mai zis : cam putine masini ... mi-a placut standul c&c tuning si tornado..de golful ala cu parca vreo 6 subwoofere nu mai zic nimic...nebun baiatu :P
|
dupa parerea mea am dat 100.000 degeaba mashinile de la insomnia le-am vazut shi la alte show-uri sau pe strada deci de ce sa platesc 100 ca sa vad acelashi lucruri.... oricum a fost prea mult pentru ce a fost acolo in fine e doar parerea mea .... marfa a fost golfu din hu shi trebuia sa fie Insomnia and Friends mai bine... Bravo Insomnia
|
Re:
Quote:
|
era dementiala blonda aia de la standul Maniac :)
|
fratilor, cu toate ca este prima oara cand scriu pe acest forum vreau sa imi spun si eu parerea despre acest salon.
am stat si am citit cele spuse de cei care au scris inaintea mea si am fost nu prea placut surprins, desi nu e treaba mea , de faptul ca despre standul unde se aduna o mare parte din multime la frumoasa si deja celebra celica si anume standul pitstop nu s-a scris nimic. Parerea mea este ca pe langa standurile insomnia si toyo si pitstop ar trebui sa fie pe aceeasi linie cu ele, toate avand masini din insomnia si toate fiind facute din cate stiu eu de cei de la pitstop in rest salonul mi-a placut, desi cu putine masini a reusit sa mai aduca cate ceva nou in lumea tuningului si a sportului. |
Am fost si la primul salon (cel de la prisma) si nu am regretat banii dati pe benzina.Si nici la acesta desii nu eram prea entuziasmat sa intru tre sa recunosc ca a meritat.
Cele mai frumoase masini erau cele de la insomnia.Am o singura intrebare BEST PAINT castigator fordul focus, de la insomnia daca nu ma insel, pe ce baza a castigat ca nu am vazut nimic spectaculos la perla aceea ? Standul c&c.Era acel escalade cu care se laudau ca ei l-au facut...... vrajala expirata. In rest eu zic ca este un mareeeeeeeee pas inaite fatza de primul salon. Felicitari organizatorilor si la cat mai multe si sa apara masini noi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning