![]() |
Re: Masina ta s-a nascut o copie... fa-o sa moara originala !
oricum dupa maxim 1 an masinile incep sa primeasca semne aparte. a mea are o zgarietura pe portiera de la un idiot .. oricum nu te mai enerva aiurea. eu cred ca mai bine cei fara imaginatie si-ar lasa masina stock decat sa o umple de semne ///M3 ///M5 ///M123 si alte porcarii. Si e normal sa vezi masini la fel, nu e vb de mentalitatea romanului, ci pur si simplu, cum s-a mai spus, foarte multi considera ca masina e un mijloc de transport. Unii isi "tuneaza" mobilu. Tu il ai "stock"? Si exemplele pot continua....
|
Quote:
Quote:
|
mie mi-a tunat-o un vecin cu 2 zgarieturi si pe o parte si pe alta,i-am mai pus 2 parasolare cu looney toons,un odorizant cu tweety.asa ca o pot distinge dintr-o mare de fabii albastre.ma bucur ca nu am o dacie 1310 in care putea intra oricine cu o alta cheie de dacie si ramanea blocat atunci cand nu i se potrivea cheia in contact...
|
hai lume mai ziceti ceva... vad ca ati clacat... ziceti si voi ce parere aveti despre tuning-ul din romania.. stadiul in care a ajuns si ce pasi trebuie sa mai parcurgem pentru a ajunge la nivele precum ... sa zicem America unde daca la masina ai stopuri/faruri si frane iti dau aia "rar-ul" si iti zic la revedere.... ma refer aici si la concept cars.. masini care practic au fost skimbate 90% si nu mai arata a stock deloc... tuning dus la extrem sau mai bine sa zicem modificati MASIVE... ce parere aveti despre nivelul actual al tuning-ului din romania???
|
Quote:
si la masini, totul e amplificat de faptul ca toti producatorii acum au grila lor specifica pentru botul masinii, si la toate modelele doar adapteaza aceeasi grila ca sa se potriveasca cu modelul vechi... toate audi arata ca audi, toate vw arata clar a vw, etc... ce sa-i faci, daca asa e mai ieftin sa le produca :( ****** Quote:
acum e la moda sa faci modificari cu GUST! Quote:
|
lol... eu cred ca ai 15-16, ca cam asa eram si eu pe atunci... si culmea, cam asa e si varumiu acuma, si el are 15 ani... deci eu zic ca mai toti trecem prin faza asta deci linistestete... si eu aveam pe prima masina un abtipild mare de cap de berec de dodge si alte tampenii de care acuma rad :-P
deci stai linistit, suntem multi care inca ne mai iubim masinile si le modificam, doar ca acuma suntem un pic mai subtili ;) ai observat si tu cum deodata tobele uriase si galagioase de pe masini au cam disparut? de ce oare? ca suna varza, si fac toata masina sa para varza si ieftina... la fel si cu abtipildurile, aripi uriase, neoane, si monstrozitati de bodykit-uri :idea: |
In multe cazuri, decat original in sensul kitsch de-ti zgarie retina mai bine stock...Eu nu tin o masina mai mult de 1 an si ceva asa ca nu se merita sa bag bani in una si apoi sa o dau in pierdere mai mare..Pana o sa gasesc una care o sa ma faca multumit din toate punctele de vedere tot la ideile mele raman...tuningul nu se merita daca schimbi masinile des.
|
Quote:
si alta chestie maskatule... de exemplu, daca o persoana are A4 si vrea mai multa putere, dupa un timp nu si-l mai modifica, ci prefera sa dea banii pe un S4, sau un RS4, care sa aiba la fel de multa putere, dar fara nici o durere de cap, si mult mai mult lux si confort... deci din nou, chestia cu tuningul este limitata de varsta celor care se tin de tuning... eu unu sper sa ma tin de masini pana la adanci batraneti, dar cati o sa fie ca mine? |
Quote:
Quote:
|
vezi ca tu zici ceva, sa facem masinile sa moara originale,in timp ce tu intr-o ... demonstratie nebuna de a ta ... spui la semnatura ca mai sunt cateva sute ca a ta, fa-o originala, s-a nascut copie . die die die
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
read this https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58556-masina-masina-sh.html |
de ce ti-ai modifica un logan? de ce ti-ai modifica un scorpio? doar ca sa fi mai original?
unele masini NU MERITA sa se bage nici un banut in ele... ce sa spun, ce mare chestie ar fi daca unu ar baga 10,000 euro in motor la logan, ca sa-l faca de sa zicem, 180-200 de cai putere... cu aceeasi bani isi putea vinde masina, si lua alta cu la fel sau chiar mai multa putere, si cu mai multe comforturi gen scaune si oglinzi electrice, aer conditionat, piele, etc, etc... in plus, de la o vreme, incepi sa faci mult prea multi bani la servici, ca sa mai stai tu sa bibilesti masina in garaj saptamani intregi, pentru 5 cai putere in plus... intr-un fel gandesti la 18 ani cand ai de exemplu un BMW 320 pe care vrei sa-l lasi in jos, sa-i pui suspensie grozava si turbo si sa fie o racheta... eu zic ca dupa 10 ani, o sa vrei sa-ti iei direct un M3 sau un M5, care sa aiba deja suspensia de performanta, puterea, luxul, TOT CE VREI. deasta repet ce am zis mai devreme... numai o anumita gama de masini este "tunabila", si de numai un anumit segment din po****tie... pur si simplu, asta e motivul de ce atatea masini arata la fel... ori ai hatchback, sau o masina sportiva cat esti tanar si o modifice, ORI ai o masina sport adevarata, gen porsche, ferrari, aston, etc, pe care da intradevar, daca esti pasionat, poti sa o tot modifici, si sa tot iesi cu ea pe strada sau circuit... restul, nu stiu cum poti sa te astepti sa le modifice cineva... asta ar trebui, oameni la 40-60 de ani, mergand cu abtipilde gen Fast and Furious, si cu aripi uriase si neoane.... |
total adevarat ce ai spus,sunt de acord, unele masini pot fii modificate,iar altele nu isi au rostul...acum e la latitudinea fiecaruia sa isi aranjeze masina dupa propriul gust
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning