![]() |
Re: Help...ce sa cumpar?????
daca nu te da afara banii din casa ... eu zic un OPEL ASTRA ... adica este OK ca si masina + intretinerea foarte ieftina .... in rest bafta la alegerea pe care o vei face !! ;) :idea: :arrow:
|
Eu te sfatuiesc la VW...si opel e ok desi are probleme cu pompa de apa si cureaua de distributie...pe langa partea electrica de la geamuri si inchidere centralizata...ca sa nu vorbim de franele de spate . Insa fata de fiat e o comoara . Dar totusi parerea mea este VW golf 4...la 6500-7000 cu euro 4 sau de la 5000 cu euro 3 (D4).
|
Multumesc pentru informatii si cum ma ashteptam Opel ramane in preferintze acum ori dau avans 6000 pentru un astra gtc sau pentru o skoda in functie de cat o sa ma coste rata lunara :P shtie cineva cum functioneaza sistemu de leasing adica daca pun shi val reziduala si la sfarshitul leasing-ului nu mai dau banii predau mashina shi cu rata reziduala neplatita sa se considere avans pentru o alta:D care sunt cei mai tari in leasing? Mai ashtepT parerile voaste deoarece am primit 2 pm-uri cum sa mai tzin thread-ul deoarece anumite pers au cules informatii bune in vederea unei procurari de mashiana (daca staus a am gandesc cam pe la 6-7k vrea maj oamenilor sa cumpere o mashina :D cu anumite exceptzii :D)
|
Quote:
valoarea reziduala este obligatoriu sa o platesti !! parerea mea este : 1. Daca vrei sa ai rata mica de plata pe an sa faci in asa fel incat sa platesti rata reziduala la sfarsit 2. Daca vrei sa scapi si sa ai rata reziduala inclusa in rate , exista riscul ca valoarea ratelor sa fie mai mare dar scapi la urma de valoarea reziduala |
Multumesc frumos...o sa ma interesez care e situatia in cazul in care vreau sa returnez masina dupa ce se termina leasing-ul adica sa se considere "vechea" mashina avans pentru una noua....acum o sa ma inteersezsi o sa revin pe luni marti cu noi informatii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning