![]() |
Cosmin mi-a spus ieri ca iese fum si prin dreapta, da' mai putin :)
Cat despre pretul stopurilor... difera in functie de model, cred... Asteptati ziua de luni. O sa intre Cosmin si va raspunde el :) |
frumos, n-am ce zice.
doar la craiova se fac asemenea stopuri? |
La Craiova e baiatu' asta (George). In alte locuri pot fi altii. Intereseaza-te!
|
Re:
Quote:
incerc si eu...ca deh...stopuri clare pt ce vreau eu nici nu visez :lol: |
Presupun ca da.
PS: pentru ce masina vrei? :roll: |
Re:
Quote:
|
Aha...Pai si pe mine mar interesa stopurile astea...Datimi un ID de mess unde putem vorbi!
|
pe toba din dreapta nu iasa fum, dupa poze
daca pui o toba si mergi cu ea 2-3 zile se inegreste, poate sa fie si de la mercedes si de la trabant si daca iasa mai putin in 1-2 saptamani tot tre sa se fada negru, la tine se vede mai degraba rugina |
salut ! te-am vazut acum vreo luna parca in jud valcea in statiunea caciulata si avea stopurile normale.. ce s-a intamplat?
|
GEF adica Mircea stie ce s-a intamplat cu stopurile alea ptr ca acum sunt la el.
Eu imi fac altele . cosminjgr este id meu de mesenger daca vreti sa vb |
e super tare matizul tau cosmin felicitari
|
:shock: Un Matiz cu personalitate,o personalitate dura :evil: dupa zgomotul produs de tobele din imagini,condus de un baiat de nota 10.
Keep up the good work Cosmin :!: :!: :!: |
Re:
da-mi si mie un nr. de tel. ceva
sa -mi cumpar si eu un set de stopuri pentru ticuletul meu Quote:
|
Cosmin 0723820356 sau 0788746251 sai ID mesenger cosminjgr si pot sa-ti spun ce te intereseaza referitor la stopuri
|
1 Attachment(s)
Si tu ai aceeasi boala ca si COK , ce tot avetzi may cu farurile,nu va hot dak sa le stingeti sau sa le aprindetzi ??? :P :P :P
:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning