Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Thunderbird V8 302 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/5718-ford-thunderbird-v8-302-a.html)

darcu 02-06-05 23:16

nu mai da preturi ... ca ma stesez :? cum dracu sa nu ma enervez cand tu iei acolo cu 400 un \"harb\" din 85 si eu aici unu din 84 ... numa` ca a meu e Dacie :evil:

83SOF 02-06-05 23:28

darcu : aici gasesti destule masini ieftine, trebuie doar sa stii unde sa cauti, si daca nu ar fi fost cu cerintele EURO se putea pune pe picioare o afacere destul de buna cu SH'uri americane.

lowrider 03-06-05 01:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"83SOF\"
darcu : aici gasesti destule masini ieftine, trebuie doar sa stii unde sa cauti, si daca nu ar fi fost cu cerintele EURO se putea pune pe picioare o afacere destul de buna cu SH'uri americane.

s-au pus deja,am vazut Lincoln Navigator la 30.000 euro din 2002 pret bun in Europa dar in state l-am vazut la 20.000 de dolari sau Infiniti FX 35 la 40.000euro si tot asa,chestia e ca vama costa mult ptr ca nu sunt fabricate un UE dar e o afacere buna ptr. ca nu multi romani pot aduce masini din state iar pretul lor e la jumatate fata de cel din UE

U R S U 03-06-05 10:29

E adevarat ca in us sunt norme stricte de poluare si pot fi importate si inmatriculate in RO masini din 1999 sa zicem!

Daca stie cineva detalii ...

bobo32 03-06-05 10:31

din pacate taxele vamale sunt triple pentru masinile ce nu sunt fabricate in EU.

U R S U 03-06-05 10:37

faci un leasing pe 1 an si platesti vama la voa reziduala! Asta nu e chiar o problema! O prblema e daca se poate inmatricula in RO datorita normelor EURO!?
Asta era intrebarea mea!
Am dat ex cu o masina din 99

Eu am avuat o toyota 4runner de state (diferita fata de astea de la noi) si scria sub capota ceva de genul \"e conforma cu normele de poluare ale statului california\"

Asta e!

darcu 03-06-05 10:51

sunt taxele prea mari ... plus faptul ca trebuie euro3 .... nu prea renteaza ... asa s-ar aduce si din UE masini mai vechi dar mult mai bune decat harburile de la noi ... da asta e legea de *** a noastra ... Nu mai zic cu ce harburi merg americanii (de ex la Pimp my Ride) la noi ar intra in puscarie daca te vede cu bara lipita cu scoci ... Asta e acolo iti permiti la 18 ani sa zicem sa iei ceva mai vechi si sa-l imbunatatesti (nu numai preturi sunt mai mici dar si salariile ... ) pe cand la noi .... numa daca esti fiu de mafiot etc ...

aleks 03-06-05 12:32

off topic: nu e chiar asa usor sa faci un leasing cum spun unii pe aici, la cat alergi nici nu-ti mai vine sa-l faci, nu-i usor sa indeplinesti conditiile de finantare in primul rand, asa ca mai bine cautati alta varianta
on topic : super masina, o stiam de pe sectiune de pe Bacau, respect pentru tine si pentru masina ta, asteptam sa vedem ce iese din ea. nu ma intelege gresit, mie imi place si asa, dar stiu ca esti un pasionat de mecanica, si de aia astept sa vad ce iese de aici... :wink:

83SOF 03-06-05 14:31

Multumesc pentru aprecieri, modificari vor mai fi, in viitorul apropiat la suspensie si apoi probabil voi schimba si altele la motor, am in plan sa-l fac de 347 cid - 5600 cc, posibil si o trecere pe carburatie, un Edelbrock sau un Holley.

De asemenea, v-as ruga sa mentinem discutia ontopic, daca vreti putem face un topic separat pe tema importurilor de masini din USA.

aleks 12-07-05 10:48

s-a mai intamplat ceva cu masina ta?
mai tine-ne in priza :lol: :wink:

83SOF 22-07-05 06:17

Da, inainte sa plec din state am trecut-o pe carburatie, momentan doar cu un carb dublu corp motorcraft, dar sper ca atunci cand ma intorc sa avansez la ceva mai bun, evident si cu o schimbare de admisie, de la cea standard la un Victor Jr. daca nu ceva mai radical.

Ca sa treci o masina de pe injectie pe carburatie te doare capul, trebuie cumparat distributorul, pompa de benzina, carb, cabluri de bujii si bobina de inductie noua, si apoi e o munca de vreo 4-5 ore in 2 oameni, pentru ca trebuie dat jos rezervorul, schimbata locatia pompei de benzina, etc.

Munca multa, dar se merita, s-a simtit instantaneu. Acum astept sa ma intorc inapoi, mi-au venit idei si de-abia astept sa le pun in practica, mai ales ca am vazut pe aici niste masini cu motoare de 6, si ma bate gandul sa-mi fac motorul stroker de 347.

aleks 22-07-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"83SOF\"
inainte sa plec din state am trecut-o pe carburatie, cu o schimbare de admisie, de la cea standard la un Victor Jr. daca nu ceva mai radical.
Ca sa treci o masina de pe injectie pe carburatie te doare capul, trebuie cumparat distributorul, pompa de benzina, carb, cabluri de bujii si bobina de inductie noua, si apoi e o munca de vreo 4-5 ore in 2 oameni, pentru ca trebuie dat jos rezervorul, schimbata locatia pompei de benzina, etc
am vazut pe aici niste masini cu motoare de 6, si ma bate gandul sa-mi fac motorul stroker de 347.

bravo tie, ai rabdare si bani sa faci asa ceva, esti hotarat nu gluma :lol:
sa ne mai arunci cate o poza asa, sa mai vedem cum sta treaba :wink:

florin_cars 30-07-05 15:36

si un film, doua cum te 'dai' cu ea, si sunete de la motor, evacuare, delecteaza-ne ca stam degeaba aici :twisted:

bafta muulta

83SOF 30-07-05 16:59

florin, sunt in australia acum si ma voi intoarce in state in ianuarie, asa ca pana atunci nu am ce face :roll: dar promit ca la intoarcere o sa arat ce poate :lol:

florin_cars 31-07-05 13:31

ce fac romanii care n-au treaba in State, merg in salbatica Aussie land sa se dea cu Holden-uri V8 :twisted:

ce noroc pe unii.
oricum primul lucru bun(pt T-bird) vad ca ai scapat de V6-le ala nou remodelat la fatza :oops: , banuiesc ca sa ai finantze pt tuning.
:lol:
astept pana te intorci, dar va muri topicul pana atunci :evil:

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning