![]() |
Re: Sa ne cunostem mai bine!
6 Attachment(s)
Nume = Razvan
Nick =RazvyRULZ Ocupatie = student, angajat Masina = VW Golf 4 hatchback TDI 90 CP, VW Golf 4 Variant TDI 101 TDI Id: razvyrulz Hobby= Fete, masini, sport, calculator, iesiri cu prietenii etc |
Quote:
|
Quote:
:P:wave: |
Vlad
T-Rex , Trx Student la facultate de zi , dar fara frecventa prea mare Masina = Seat Leon 2009 Id: justfcknsmile In general o frec la rece. Revin cu poze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E model 2007-2008 dar e facuta in anul de productie 2009. Asa e si a mea. am luat-o in 2007 dar in acte apare ca data de productie 2008 pt ca la ei anul de productie se termina prin iunie si incepe in august dupa concediu.
De aia cred ca zice el 2009. Defat varianta 2009 o sa apara anul viitor si va fi un "facelift" la cel actual dar din cate am auzit bordul va ramane la fel de naspet spre disperarea lui TRX :lol: |
Quote:
|
Salutare,
Nume: Dani Masina:Toyota Celica GT '95 Activitate principala: service IT, reprezentant TCM TURBO GMBH in Maramures |
Quote:
|
Quote:
tu dupa numele user-ului ai nissan-ul 300zx twin-turbo ;) (VG30DETT) daca nu ma insel, dupa tipul de motor, Minunata masina, cred ca ti sa ma spus, sa ai numai noroc la ea cat de mult, o stiam pe vremea cand era parcata pe transilvaniei, aveam bunici in blocul in fata caruia era parcata. |
salut
nume: adrian ocupatie: angajat (mag. de piese auto) masina:bmw e34 524td & bmw e36 325tds hobby:masini si sporturi de iarna |
3 Attachment(s)
Nume = Marius
Nick =Huber Ocupatie = student Masina = Honda Civic hatchback |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning