![]() |
Re:
Quote:
|
la o masina aspirata nu se castiga decat maxim 10-12% la un turbo (fie el si benzina ) se castiga mai mult :wink:
|
felicitari pentru achizitie!s-o forjezi sanatos
|
Ok, dar... va intreb si eu ca nu stiu, la o supernova, se simt acei ~10% in plus? si alta chestie, vi se pare ok ca pret 400 E pt ceea ce ofera? In concluzie... se merita 8 cp = 400E ? Mie unul, sincer, mi se pare mult prea mare pretul pt ceea ce ofera... dar poate e din cauza ca nu ma princep la chestii d-astea cu legate de chip tuning.
|
ia incearca aici...poate poate...ca vb aia,e motor de renault :wink:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=195928#195928 ps:da bine talonu ala in buzunar?! :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Poate mai vb spre sf sapt sa ne vedem totusi :twisted: |
ma iti zic ca la un motor de 1.4 75cp iti creste cel putin pana la 88cp garantat cu chipu ala de 250eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normal ca se simte diferenta, dar ala nu intra in functiune decat dupa ce turatia trece de 3.000 de ture daca bine tin minte, sau ceva de genul.... |
Re:
Quote:
nu prea are logica treaba cu 3000 de ture...sincer...dar in fine...da si tu omului niste date exacte...un nr de tel,o adresa ceva... dreq...asa suna frumos cu 250 euro ajungi la 88cp... |
Re:
Quote:
Bestie: moshule, sa nu-ti iei filtru d aer din vitan (daca era gluma, eu n-am prins-o :oops: ) ca iti omoara motorul pe bune.. anyway, daca te intereseaza ceva elemente de tuning interior mai ieftinake cauta-ma k si eu am o DSN si vreau s-o vand dar nu stiu inca daca o dau asa sau \"cheala\" :peace: |
ba sincer nu stiu ce caut intre atatia destepti... pai p#!@ mea daca tipu monteaza si zice ca creste puterea motorului atunci asa e... acum tu vi si`mi zici mie chinezisme ca creste maxim 12% si alea alea.... mars ma daici... primadata vezi ce noutati sUnt pe piata si dupaia mai intra si tu pe forum sa scoti 2 vorbe....
mah nu vreau sa ma cert cu tine da mor de ciuda cand te vad... ai zis ca ai SN... hai cu masina la ala sa`ti puna un chip, si daca nu`ti mareste puterea peste 87CP eu iti platesc chipul... altfel imi platesti tu unul ! merge ? ************************************************** ******************* este vprba de verbul a fi persoana a III-a timpul prezent si anume : SUNT nu SANT :twisted: editat de moderator :) ************************************************** ******************* |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
PS: nici eu nu stiu ce cauti aici :lol: |
la 250E cu tot cu tva... suna f bine... astept si eu mai multe detalii. Iar de faza cu filtru de Vitan... nu stiu ce sa zic...stiu ca am avut pe berlina si n-a fost nici o probl, la fel am un prieten cu berlina pe injectie si la fel... nu are nici o probl din cauza filltrului...
|
Re:
Quote:
|
juice sa nu mai vad pe aria mea injuraturi tocmai ai luat un avertisment . asta in primul rand , apoi cine ti-a vandut gogosi cu chipurile
ai idee ce inseamna chip tuning ? pe bune , sti ? cum adica \"ala intra la peste 3000 rpm\" :shock: ce crezi ca iti pune un omuletz mic acolo care cand motorul atinge 3000 rpm incepe sa dea la pedale ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning