![]() |
Re: -Votati- 4T 3D Car Battle E1
Quote:
am dat quote k sa nu mai scriu ma asteptam sa vad un nissan k cel din tokyo drift (ala negru) si asta asta e unul din motivele pentru care am votat lucrarea C masina de drift |
felicitari, GRIGO, si initiativa e faina, si rezultatul se ridica la inaltimea asteptarilor...
ma bucur ca ti-ai adus aminte de discutia noastra de la mare... |
Felicitari lucrarile arata foarte bine imi pare rau ca nu am putut sa termin masina :( (3 saptamani nu am mai lucrat la ea) oricum cand va fi gata o sa-o postez
iar cu parte cu votatul eu am sa ma abtin inca o data bravo e bine ca am inceput acest lucru sa speram ca la urmatoarea edite o sa fie mai multi si asa mai departe :) |
vot C imi place mai mult...:)
|
votez D .. e mult mai clara imaginea si luminiile.. pare mai curata .. si arata mult mai bine jantele la D decat la C .. desi la D frontbaru e taiat de parca ar fi logan in fata .. dar tot D-ul arata mai ingrijit:???:
|
Am Dat Intamplator De Battelu Asta Iar Lucrarea C Mi_a Furat Ochii....la Lcurarea D Am Obz Niste Greseli De Modelare
|
lucrarea A mi se pare ca urmeaza cel mai bine liniile originale ale masinii, iar realizarea bate foarte mult spre real..............vot A
|
ar fi foarte bine ca argumentele si comentariile sa mearga nu aleator, ci sa urmeze cateva linii, de exemplu:
1. realismul si ergonomia, estimari de fuctionalitate, proportii, etc 2. esteticul, designul, tuningul in sine, coerenta in design, etc... 3. realizarea tehnica, randari, materiale, reflectii, etc... tehnicul in principiu 4. s.a.m.d. in acest fel, o masina poate iesi in evidenta ca design, alta ca realizare tehnica... si tot asa... ce ziceti? |
votat C pt atentzia lucrari... placerea la privire, designul mai atragator fatza de restul lucrarilor.... iar fatza de lucrarea D este mai finisata... stopurile un exemplu... si altele... obs la lucrarea A - arata ca o machetutza din poze....
|
Mi-e mi-a placut lucrarea B ..simpla si fara prea multe "defecte de prelucrare" si D-u e lucrat super dar nu-mi place spoileru "gura" din centru spoilerului si stopurile au sticla ciudata :p
|
Quote:
nu mi-am adus aminte.... nu am uitat de loc :D .... de atunci am pus tara la cale ... dar timpul nu a fost de partea mea .... sanatate ..... si multumesc mult pt ca ai pus link la inceputul forumului :D |
am votat lucrarea C ...mi-a placut mie mi s-a parut deosebita .
|
Vot C ! The best :wink:
|
C sau D oscilez,
mi se pare mie sau toate pozele sufera de o randare de slaba calitate, par cam pixelizate, se observa la muchii |
Votez lucrarea C !
nu am timp in dimineata asta sa scriu un lung post , pentru a preciza ce mi-a placut si ce nu , de ce am votat C si nu D , etc ... promit ca am sa scriu diseara/maine dimineata ! sper sa nu starnesc din nou "admiratia" unor concurenti , asa cum am facut-o si la celelalte concursuri ! nu trebuie sa fii mare "3d-ist" ca sa realizezi ce-i aiurea si ce nu-i .... ziua buna ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning