| AlliedComposites |
21-11-07 23:02 |
Re: Dodge Avenger Stormtrooper
Quote:
Originally Posted by Scoop
(Post 1204051)
Eu tin minte ca vechiul charger era un coupe cu un motor enorm, nu o banalitate de sedan facut pentru a fi folosit zi de zi. Si despre masinile americane spune-mi tu o singura masina americana (dar 100% americana) care este buna. Toate au frane facute din jeleu, interior cat pentru un elefant si cu plastice pe care noi le folosim la fabricarea sticlelor de cola, si suspensie la fel de eficienta precum o pastila de paracetamol in timpul unei operati pe creier, fara sa adaugam faptul ca o masina pur americana este invinsa de o curba, chiar nu stiu sa ia curbe, de acea ei toate autostrazile le fac cat mai drepte cu putinta.
|
un srt-4 modificat rupe mai tot ce poate produce europa la categoria "masini normale", si dupa trece la exocite si le mananca si pe majoritatea alora.... totul pentru sub $35 de mii (masina + modificari) :lol:
sunt multe masini care nu ajung in europa care sunt ok... in primul rand, nici o masina americana nu e sub 2L, si nu face sub 150-160 de cai putere. Si pentru ca nu e o cacareaza de 1.4L, inseamna ca are cuplu mare si nu trebuie sa o tot turezi pana-i sar capacele...
motorul de pe pacifica a fost probabil doar ce-a mai ieftina optiune care au avut-o... initial era vorba sa puna motorul de pe Crossfire SRT-6 (vechiul motor mercedes de 3.2L supercharged, de 330 cai putere), dar cum nu mai sunt cu mercedes, au ramas si fara motor, si ca sa salveze proiectul, au pus ce motor au gasit... eu as fi pus motorul de pe Caliber SRT-4 (2.4L turbo de 285 cai, acelasi ca pe evo 10) ca ar fi cantarit mai putin si ar fi fost mai modificabil
|