![]() |
Re:
Quote:
|
Cielo ala din poza de pe prima pagina a cui e??? ca am cateva intrebarii pt. el.. :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"Lucian\"]
Quote:
|
pai si dak spoileru e incadrat in bara ?? atunci cum se mai numeste ... :D
oricum din cate stiu eu spoileru = bara ... iar lama aia ... de sub bara e prelungirea ... sau buza ... sau cum vrei tu sa-i mai zici |
spunetii cum vreti voi dar ziceti-mi si mie a cui e Cielo ala de pe prima pajina... daca nu ma duc in oradea la el si-l caut... bagu-mi-as picioru`
|
Re:
Quote:
|
terminati ma fratilor cu prostiile astea, lasati omu sa-si vanda marfa :roll:
Hondarule , ai treaba |
1 Attachment(s)
Adevarat , model classic Rieger spate este defapt fusta spate cu 3 prize, pentru precizare specific in catalog Rieger il vei gasi ca si Heckschurzen , vezi poza atasata, exista model universal care este mai lung si mai lat sa incapa pe mai multe modele.
Cel cu Cielo este un prieten de al meu la care i-am facut masina si acum ii modificam fata din nou ! |
1 Attachment(s)
La ce pret ai pragurile de pe ASTRA rosie ultima din lista.
|
Re:
Quote:
|
Referitor la Cieloul din poza daca vii la Oradea treci pe la mine la atelier si il sunam !
|
ce poti face ptr un peugeot 205, eventual vreau si niste preturi
nu stiu daca are vreo importanta (decat ptr praguri poate) este varianta de 205 in 2 usi |
Preturi si modele O SA PUN AICI IN CURAND
|
sal
ma intereseaza pentru un urs in 4 usi.. spoiler fatza buclier spate.. si praguri.. eleron... cu ce poti sa ma ajuti..? contact me pe pm
|
All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2025 4Tuning