Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5697-propuneri-dezvoltarea-comunitatii-sucevene.html)

maf 01-10-06 22:00

Re: PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE

am yo o propunere pt dezvoltarea comunitatii sucevene, incercati sa atrageti copii inca de pe la varste mai mici d a avea carnet :D pt a ii impulsiona, doar.... ei is viitoru.... :)) (ma rog is si yo printre ei)

PoToS 02-10-06 21:06

Quote:

Originally Posted by maf (Post 571612)
am yo o propunere pt dezvoltarea comunitatii sucevene, incercati sa atrageti copii inca de pe la varste mai mici d a avea carnet :D pt a ii impulsiona, doar.... ei is viitoru.... :)) (ma rog is si yo printre ei)

pana sa ajungem la asta, trebuie rezolvate prob. actuale ...

maf 03-10-06 09:49

ok, intzeleg, nu le vad k pe site nu topic nu zice nimik d ele....... vad k aveti probleme cu intalnirea mai mult..... nu aveti un loc, un bar , un local , putin retras unde sa vad intalniti sau unde sa va petreceti timpul? cu mese de biliard tenis etc?....

Loo by North Side 11-01-07 14:38

am si io o idee :D sa se faca un concurs de virtual tuning cu sponsori, afise, premii, toate sub egide comunitatii 4tuning sucevene. asta ca sa ii atraga si pe cei care nu au intrat pe site. ce ziceti??

KAmikazee2005 11-01-07 18:32

oki... Loo by North Side dak te ocupi u de sponsori si premii noi facem concursu... iti spun din proprie experienta ca nu gasesti sponsori... stiu c vb pt ca am umblat personal dupa sponsonsori pt cursa de acu 2 ani... si pot sa iti zic... ca dupa 1 zi intreaga de umblat pe la mai toate firmele... nu am gasit pe nimeni ... deci... dak gasesti tu sponsori si premii.. noi organizam concuru ;)

maf 11-01-07 19:05

interesant k s-a deschis din nou discutia asta..... parerea mea e k multi nu stiu c oferiti dak intra in comunitate....ar trebui sa va afirmati cumva ...... concurs d vt...nuj...doar dak e vreo firma care vinde produce piese auto aftermarket sau o firma care face tuning.... dar nu prea sponsorizeaza ei in aceasta directie ;)

KAmikazee2005 11-01-07 21:25

da dc va ganditi numai la VT?? eu unu sper... si banuiesc ca si restu baietilor... sa facem si noi o intalnire 4tuning.ro aja cum a fost pana acuma la iasi si bacau ;)

maf 11-01-07 23:49

vreau si yo d`aia :)) la cum e vremea si acum mere una d aia, sa prindeti o zi k ieri ;) :))))))))) .....gata k o cam dam in off :-"

slip 13-01-07 08:52

Va salut sucevenilor....
vreau sa va propun urmatoarea kestie pt inbunatatirea relatiilor intercomunitare...dak sunteti de acord...sau nu...astept votul vostru aici https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html

cel mai important e sa va dati cu parerea in sensul bun al cuvantului... deci dupa vot ..va rog specificati si parerea personala...

va multumesc...si... v-am salutat ;) spor la intalniri in continuare

cu respect, slip din iasi

KAmikazee2005 13-01-07 17:09

slip-ule ;) ejti belea :) deci sincer eu sunt de acord cu ideea ta ;)

slip 13-01-07 19:06

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 696751)
slip-ule ;) ejti belea :) deci sincer eu sunt de acord cu ideea ta ;)

:lol: iti multumesc pentru acord :D pana acum numai "DA" s-a votat ... deci lumea kiar vrea sa stea pe drumuri :lol:
nici nu vreau sa imi imaginez cat de frumos poate fi drumul catre unul din orasele astea... in coloana.. mers incet..frumos.. opriri..kestii ;)
va fi super dak iese intr-adevar treaba cum imi doresc..

va salut si...astept votul vostru
numai bine

KAmikazee2005 14-01-07 09:35

pai si eu am votat cu da... ;) hai c amai vb pe mess ;) :)

maf 14-01-07 10:54

tare ideea :) , am votat da :)

Loo by North Side 15-01-07 00:29

apropo...ideea cu sponsori la vt am zis-o doar asa...nu e neaparat nevoie. Pentru pasionati nu e nevoie de bani, ci doar ideea de a fi impreuna cu totii :P
pasionatii stiu de ce :D

maf 15-01-07 00:33

asa`i :) yo lucrez in vt, as face un concurs amical cu niste amici vt`unaristi din sv k am cam observat k nu prea sunt

All times are GMT +2. The time now is 19:20.

- Copyright 2026 4Tuning