Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Consul 2.3 V6 - A Consul is reborn (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/56762-ford-consul-2-3-v6-consul-is-reborn.html)

panaitescud 19-11-07 11:12

Re: A ford is rebirth.....

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 1205818)
nu vreau sa te supar dar cel putin la portbagaj , ciobani direct . de ce nu au facut cum e originalul ?

ai dreptate aici.
stiu ca sudura se da pe ambele parti .;);)asta e lucru de mantuiala doar ca sa-ti ia banii.;) tre buie sa stai mai mult pe langa iei daca vrei sa faci o masina cu care sa nu ai treaba la table inca 7-8 ani;) spun asta din proprie experianta.

multa bafta :!::!:

sebannu 21-11-07 17:56

12 Attachment(s)
revin cu poze noi...tin sa va contrazic..mie imi place cum lucreaza nenea, si nu face treaba de mantuiala...parerea mea, oricum zilele astea o sa va arat si vopseaua...intr-o saptamana va fi gata

sebannu 05-12-07 07:34

acuma a intrat la vopsit, am ceva poze, facute prin geamul cabinei....o sa le pun cand ajung acasa

florin_cars 05-12-07 10:33

aripile fata le ai montate inapoi?
mi-ar trebui pt o matrita in fibra....ma poti rezolva? ori sa faci tu matrita si s-o trimiti ori sa trimiti aripile si intr-o saptamana trimit back..e cam urgentza :cry: :cry: plsss

sebannu 05-12-07 17:52

2 Attachment(s)
mai greu....deja sunt vopsite...

florin_cars 05-12-07 23:00

Quote:

nu vreau sa te supar dar cel putin la portbagaj , ciobani direct . de ce nu au facut cum e originalul ?

pai asa E originalul...au facut f bine:wink:

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1205880)
ai dreptate aici.
stiu ca sudura se da pe ambele parti .;);)asta e lucru de mantuiala doar ca sa-ti ia banii.;) tre buie sa stai mai mult pe langa iei daca vrei sa faci o masina cu care sa nu ai treaba la table inca 7-8 ani;) spun asta din proprie experianta.

multa bafta :!::!:

brownshack s-a referit la modelul/tiparul tablei adaugate, nu la sudura :-P, oricum eu n-am auzit sa se sudeze pe ambele parti la masini :rolleyes2 ..decat la materiale groase:-)

Xdriver 06-12-07 11:43

Quote:

Ma baieti....se vede ca habar nu aveti de tinichigerie. Vreau sa vad si eu pe tinichigiul ala care iti face din ciocan piesa identica cu originalul care e facuta la presa.
Nu zic ca e imposibil, dar.......nu la banii astia......

67DSS 06-12-07 14:19

din ce se vede in poze ,petecul din portbagaj cred ca a fost pus peste cel ruginit..este prea bombat. iar la restul masinii nu s-a ars deloc vopseaua pe unde sa sudat. traiasca chitu si fibra !!!

sebannu 06-12-07 22:13

Quote:

Originally Posted by 67DSS (Post 1232857)
din ce se vede in poze ,petecul din portbagaj cred ca a fost pus peste cel ruginit..este prea bombat. iar la restul masinii nu s-a ars deloc vopseaua pe unde sa sudat. traiasca chitu si fibra !!!

nope...petecul a fost taiat si in locul lui a fost pusa alta tabla...ce mai vroiai sa se sudeze?unde au fost pete de rugina, acolo a fost taiata tabla si inlocuita, pe urma data cu kit cu metal, pe urma kit poliesteric, slefuit, sprit kit, vopsea

brownshark 07-12-07 07:42

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 1232671)
Ma baieti....se vede ca habar nu aveti de tinichigerie. Vreau sa vad si eu pe tinichigiul ala care iti face din ciocan piesa identica cu originalul care e facuta la presa.
Nu zic ca e imposibil, dar.......nu la banii astia......

ai facut ceva cu mina ta vreodata ? piesa aia o faci la banc daca stii sa trasezi si ai scule daca nu stai cuminte in banca ta si dai cu "smoala"...

brownshark 07-12-07 07:44

Quote:

Originally Posted by sebannu (Post 1233806)
nope...petecul a fost taiat si in locul lui a fost pusa alta tabla...ce mai vroiai sa se sudeze?unde au fost pete de rugina, acolo a fost taiata tabla si inlocuita, pe urma data cu kit cu metal, pe urma kit poliesteric, slefuit, sprit kit, vopsea

cum e chitul ala cu metal ?:lol: a inceput sa se vinda tabla lichida / pasta sau inghititi toate reclamele ieftine ...?
se sudeaza pe ambele parti doar unde sint parti suprapuse de tabla , nu prea se recomanda sa suprapui dar asta e alta discutie....

67DSS 07-12-07 09:43

Quote:

Originally Posted by sebannu (Post 1233806)

in concluzie pe aceasta masina nu a fost pus aparatul de sudura:lol: :lol: :lol:

florin_cars 07-12-07 13:37

mai oameni..tembeli mai sunteti unii, brownshack..tu nici nu stii cine e Xdriver, ce atelier are si ce lucreaza in tabla, cat despre bucata din portbagaj am mai zis si sus, da' nu intelegi..
Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 1234151)
piesa aia o faci la banc daca stii sa trasezi si ai scule

nu vad ce vrei u sa trasezi la banc, nervurile respective se opreau la "rugina", deci nu aveai de ce sa le "faci" la banc..din moment ce nu existau pe acea bucata ruginita si taiata :wink:

of, off, multi bagareti de seama :???:
Nu contest metodele lucrarii, pt k nu le-am vazut cu ochii mei dar cunosc modelul masinii ;)

sebannu 07-12-07 13:41

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 1234154)
cum e chitul ala cu metal ?:lol: a inceput sa se vinda tabla lichida / pasta sau inghititi toate reclamele ieftine ...?
se sudeaza pe ambele parti doar unde sint parti suprapuse de tabla , nu prea se recomanda sa suprapui dar asta e alta discutie....

pentru cultura ta generala.....
http://www.sinto.ro/ro/produs.php?id=55
No offense...sunt cel mai in masura sa comentez despre masina...dar se pare ca nimeni nu ma crede cand zic ceva

brownshark 07-12-07 19:19

Quote:

Originally Posted by sebannu (Post 1234599)
pentru cultura ta generala.....
http://www.sinto.ro/ro/produs.php?id=55
No offense...sunt cel mai in masura sa comentez despre masina...dar se pare ca nimeni nu ma crede cand zic ceva

daca tu ai folosit pt masina TA chit sinto....nu prea cred ca mai am ce sa comentez...oricum stiu ce-i ala chit auto de mai mult de 28 ani...asta "pentru cultura ta generala....." daca...

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2025 4Tuning