![]() |
Re: A ford is rebirth.....
Quote:
stiu ca sudura se da pe ambele parti .;);)asta e lucru de mantuiala doar ca sa-ti ia banii.;) tre buie sa stai mai mult pe langa iei daca vrei sa faci o masina cu care sa nu ai treaba la table inca 7-8 ani;) spun asta din proprie experianta. multa bafta :!::!: |
12 Attachment(s)
revin cu poze noi...tin sa va contrazic..mie imi place cum lucreaza nenea, si nu face treaba de mantuiala...parerea mea, oricum zilele astea o sa va arat si vopseaua...intr-o saptamana va fi gata
|
acuma a intrat la vopsit, am ceva poze, facute prin geamul cabinei....o sa le pun cand ajung acasa
|
aripile fata le ai montate inapoi?
mi-ar trebui pt o matrita in fibra....ma poti rezolva? ori sa faci tu matrita si s-o trimiti ori sa trimiti aripile si intr-o saptamana trimit back..e cam urgentza :cry: :cry: plsss |
2 Attachment(s)
mai greu....deja sunt vopsite...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu zic ca e imposibil, dar.......nu la banii astia...... |
din ce se vede in poze ,petecul din portbagaj cred ca a fost pus peste cel ruginit..este prea bombat. iar la restul masinii nu s-a ars deloc vopseaua pe unde sa sudat. traiasca chitu si fibra !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
se sudeaza pe ambele parti doar unde sint parti suprapuse de tabla , nu prea se recomanda sa suprapui dar asta e alta discutie.... |
Quote:
|
mai oameni..tembeli mai sunteti unii, brownshack..tu nici nu stii cine e Xdriver, ce atelier are si ce lucreaza in tabla, cat despre bucata din portbagaj am mai zis si sus, da' nu intelegi..
Quote:
of, off, multi bagareti de seama :???: Nu contest metodele lucrarii, pt k nu le-am vazut cu ochii mei dar cunosc modelul masinii ;) |
Quote:
http://www.sinto.ro/ro/produs.php?id=55 No offense...sunt cel mai in masura sa comentez despre masina...dar se pare ca nimeni nu ma crede cand zic ceva |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2025 4Tuning