Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   posibilitate de radiere (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/56704-posibilitate-radiere.html)

manumeciu 10-11-07 19:35

Re: posibilitate de radiere

Quote:

Originally Posted by dragy2008 (Post 1193001)
frate io ti-am dat o solutie prin care se poate ce vrei tu si nu ai nimik de suferit io cand am vandut masina care era pe numele lui tata am semnat in locul lui iar noul propietar nu a avut nici o problema ...deci se poate .......si in legatura cu sfaturile corecte nu cred ca e nimeni 100% corect sa fim seriosi fiecare incalca legea mai mult sau mai putin asa ca hai sa nu ne dam acum toti calugari ca nu are rost ....omu are o problema care se poate rezolva f simplu fara avocati si judecati sau mai stiu eu ce .....daca te incalzeste cu ceva fa un contract si mergi cu el la circa financiara cu o zi inaine sa expire radiezi masina si a doua zi nu mai e valabil si nu te poate acuza nimeni de nimik ......a si nu poti folosii orice buletin iti trebuiesc datele celui care i-ai dat masina ca ai zis ca ai copie dupa buletinul lui

1) Ca ai semnat in locul tatalui tau la vanzator e una ( ai avut acceptul lui si el si-a insusit semnatura ta ca si a lui ) si normal sa nu aiba probleme cumparatorul ca doar nu depunea plangere tatal tau impotriva ta....
2) CINE TI-A ZIS TIE CA UN CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE E VALABIL DOAR O LUNA ????
De unde iti vin ideile astea ?? Adica daca ala nu isi inmatriculeaza masina in 30 de zile ii iei banii platiti ca pret si ii iei si masina ? Si ce ii mai faci ??
Daca nu te lamuresti cu ce se intampla da-mi un PM si iti explic mai pe larg.

dragy2008 10-11-07 21:56

Quote:

Originally Posted by manumeciu (Post 1193413)
1) Ca ai semnat in locul tatalui tau la vanzator e una ( ai avut acceptul lui si el si-a insusit semnatura ta ca si a lui ) si normal sa nu aiba probleme cumparatorul ca doar nu depunea plangere tatal tau impotriva ta....
2) CINE TI-A ZIS TIE CA UN CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE E VALABIL DOAR O LUNA ????
De unde iti vin ideile astea ?? Adica daca ala nu isi inmatriculeaza masina in 30 de zile ii iei banii platiti ca pret si ii iei si masina ? Si ce ii mai faci ??
Daca nu te lamuresti cu ce se intampla da-mi un PM si iti explic mai pe larg.

Frate io nu vreau sa ma cert cu tine si nici nu imi amintesc sa iti fi cerut tie parerea ii dadeam omului un sfat ........daca vrea sa il urmeze bine daca nu nu .........si da un contract este valabil decat o luna .......timp de o luna noul propietar este obligat sa inscrie masina asa e legea .....nu prea ai tu ce sa im explici mie pe pm cate masini ai cumparat si ai vandut tu pana acum ca sa fi in masura sa imi dai mie sfaturi .......deci eu am vrut sa ii dau un sfat omului atata tot daca vrea sa il urmeze bine daca nu nu ......nu vad care e problema dc trebuie sa te bagi tu in seama aiurea .......in cel mai rau caz ii scriai lui pe pm ca nu e solutie buna si cu asta basta

manumeciu 10-11-07 23:30

Scuze daca te-am deranjat. Dar te rog sa dai un sfat util si normal intr-o tara democrata.
Nu doresc sa intru cu tine in polemica cu privire la inmatricularea unui autoturism.
PS: pana la urma contractul de vanzare-cumparare e valabil o luna sau noul prop. trebuie sa inmatriculeze masina intr-o luna ( ca asa zice legea ) ?

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning