![]() |
Re: Accidente Baia Mare
no coment!...https://forum.4tuning.ro/451-accidente/58863-mm-05-eoz/post1262270.html o alta masina din baia mare
|
1 Attachment(s)
@protuning acidentul ala e foarte vechi ca masina ori e alta, ori a fost vopsita rosie ca saptamana trecuta a fost in baia mare la intalnire ...
|
Quote:
|
robi si toni...... voi nu aveti somn? io mor de ciuda ca am baut alcohol si nu pot iesi in oras la derapaje..... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
poate ne spune proprietarul ce a facut!
|
2 Attachment(s)
Nu ma intrebati ce si cum.......
|
Va spun io ce si cum ii cu bmw-u asta...Razbunare. II a lu ceva smecheras de pe macului si cadou de craciun
|
mie-mi pare a accident cu luat de foc dupa indoiturile din fata
|
Asa mi se pare si mie, cateva componente nu par a fi la locul lor, dany sti astea din ceva sursa sigura sau de la tine?
|
Mie mia zis niste preteni ce stau pe macului .....altceva nu mai stiu....din cate zic ei cica io furat masina , io sparto si io dat foc. Acuma nush ce sa cred ca la cum arata masina ase se vede :-??
|
din cate se vad in poze clar a fost un accident inainte.
|
Quote:
posibil ca loviturile de acolo sa fie rezultate din urma fortarii capotei sa se deschida de catre pompieri,dar de la un accident asa minor nu ia masina foc |
Bara fata lipsa si metalul de sub bara deplasat mult spre stanga ,capota indoita de sus in jos si inspre interior o fortare a capotei cu o ranga facea indoitura exact invers de jos in sus si din interior spre exterior ...
@300zxtt nici nu-ti imaginezi cat de mic accident trebuie sa fie sa se sparga un furtun , sa se faca un scurt cu scantei sa ia foc jucaria ... se intampa sa ia foc masini si asa din senin fara sa fie accident ... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning