![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
|
ma bag si eu.... clio 1.6 16v 107 cai + evacuare Bosal + admisie directa cu filtru OMP
|
Quote:
|
Pentru mine e ok in wk , lasa-mi un nr de tel. pentru a fixa detaliile
|
deci pana la urma ati facut .....???
|
@b01uxd:.... cu un Megane din 2001... 1.6 16v 107cp.... te dai?.... lasa un mesaj pe privat daca vrei.....
|
Quote:
|
noi 2 n-am mai apucat....din cauza mea:(!sunt curios ce ai facut cu ceilalti
|
app mai ''beiatasilor'' dc nu invitati si politia rutiera daca tot faceti o treaba si dati si ziua si locul.
Eu zic de acum sa dam cate un telefon la politie cand se intampla cate ceva......sau propun hai sa jucam avioane prin intermediul forumului 4tuning.......mmmmmmm ce spuneti???? Eu zic primu A3.....astept provocari |
Quote:
|
Quote:
|
in continuare caut masini pana in 130 de cai, logan, clio , megane , seat, wv, opel orice, ..... sa fie pana in 130 de cai cu tot cu modificarile aduse.....
|
pai pana la urma ce vrei sa iti dai foc la masina sau sa......?!??!?!
asta nu e forum-ul sinucigasului sau al celui care vrea sa impreioneze prin gesturi necugetate..... asa k ......gandeste ce vrei inainte sa umpli un forum cu prostii;) |
Quote:
|
pana la urma am facut una aseara, renault megane din 2001 1.6 107 cp, lam facut cu alfa 147 1.6 16v t spark 120 cp, dar sunt de parere ca ar fi mai interesant cu seatu... in contiuare astept masini pana in 130 cai
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning