![]() |
Re: matizurile mele
Super Matizul rosu! Arata mult mai bine decat cel romanesc, foarte mult conteaza forma la capota aia! Sa ai parte de ea fara incidente de vreun fel!
Filtru sport nu prea merita, nici macar pentru sunet...trebuie sa o forjezi ca sa auzi ceva interesant... @Topser: Pipercross e una, Simota e alta....Simota este la nivelul celor din obor, poate un pic mai sus, iar Pipercross este un nume de referinta in domeniu...No offence, am si eu un Simota si n-o sa-l pun. |
Frumoasa masinutza, da' tot mai faina ii prima......mai ales de cand ii la mine :D. Sa ai muuuuuullti km fara reparatii si multa bafta la ea. O sa vin intr-o zi sa o vad de aproape.
|
daca vrei sa o vezi poti s-o vezi dupa coltul din stg parcata la 30 metri de a ta in fiecare dimineata de zi lucratoare. ms oricum si tu sa ai noroc in continuare la masina. sper ca nu ai avut probleme cu ea.
|
am si yo o intrebare, plz: cum fac si eu rost de niste stopuri ..de matiz..negre..( nuj clar cum le zice..dar paremi-se mie ca sunt vopsite in negru..)..cat si de unde se poate face rost.par mishto.;)..ms anticipat.
|
du-te la un magazin de piese tuning.sau cauta o pers care le modifica si le face cum vrei tu.mai mult nu stiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning